GTX 1060 NVIDIA ekran ayarları kullanılamaz

Furkan Akkoç

Decapat
Katılım
2 Şubat 2019
Mesajlar
9
1. resimde laptopun kendi ekran karını devre dışı yapınca 2. resimdeki uyarıyı alıyorum. Bunun çözümü nedir?



365756
365757
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Harici bir ekran kullanmıyorsan eğer iki kartın sürücüleri çakışıyor olabilir. Harici bir ekranın yoksa eğer TV'ye falan bağlayıp aynı hatayı alıp almadığına bir bak istersen.
 
Dahili ekran kartını (840M) devre dışı bıraktın, sonrasında Nvdia sürücülerini kaldırın (DDU kullanın) ve son olarak kendinize uygun sücürüyü Nvdia sitesinden indirip kurun.
 
Format atip suruculeri bastan kur otomatik olarak degil ama kendin siteden indirip, ayrica harici bir monitore goruntu gitmiyorsa hdmi uzerimden ozaman donanimsal bir sikinti olabilir harici kartlar laptoplarda genelde hdmi a bagli oluyor cunku
 
Dahili ekranda kullanmak için aygıt yöneticisinden sistem aygıtlarına tıkla oradaki portlardan biri dahili ekran kartı onu devre dışı bırak ,ddu ile nvidia temizle,nvidia nin en son driverini yükle ,nvidia 43 fixer yönetici olarak çalıştır sonra dahili ekranda da kullanabilirsiniz
Buyrun ben kendim kurdum performans hariciyi ye göre düşük ama dahili ekran kartından iyu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
840M ekran kartını BIOS'dan devredışı bırakamaman nedeniyle laptop ekranında eGPU kullanamazsın. Harici ile kullanabilirsin evet.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı