GTX 1060 PSU Yeterliliği

MGTenshi

Hectopat
Daha fazla  
Benim ilk sorum PSU yetersiz ise ısınma problemine yol açar mı? İkinci sorum ise güç kaynağım EVGA GTX 1060 SC için yeterli midir? (8 aydır kullanıyorum şuana kadar bilgisayarın kapanması gibi bir sorun ile karşılaşmadım.) Güç kaynağımın gerçek gücü nedir?

sasd.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü aradığımda Türkiye'ye ait hiç bir sonuç göremedim. Ayrıca, güç kaynağı kanaatimce 600w ancak 12w kanalından 500w veriyor. Eğer öyleyse ki öyle görünüyor, bu GTX 1060 ve pentium G4560'ı rahatça taşır demek. Ürünün linkini bulursan daha rahat yardımcı olabilirim.

Ürünü aradığımda Türkiye'ye ait hiç bir sonuç göremedim. Ayrıca, güç kaynağı kanaatimce 600w ancak 12w kanalından 500w veriyor. Eğer öyleyse ki öyle görünüyor, bu GTX 1060 ve pentium G4560'ı rahatça taşır demek. Ürünün linkini bulursan daha rahat yardımcı olabilirim.
Hocam eskiden aldığım bir PSU idi. PC konularında çok daha cahil olduğum dönemlerde aldım. Sanırsam şuan satılmıyor.

Sisteminizdeki diğer donanımlar nelerdir? Hepsini detaylıca yazınız. PSU'nuz 12 V kanalından 432 W verebilmektedir.
Şuan EVGA GTX 1060 SC kullanıyorum. İşlemcim i5 2400 ama bu hafta içinde i5 7600'e geçmeyi planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı