GTX 1060 RDR 2 60 FPS alabilir miyim?

İlk olarak grafik barını en düşüğe çektim ve hikaye moduna girdim 5-10 dakika oynadım Max 50-55 gördüm sonra Online deneyeyim dedim yine aynı grafik ayarlarında kıyafeti değiştirdiğimiz mekanda 60-70 gördüm sanıyorum ki mekan çok etki ediyor.

Rica etsem link atabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam en sonda performans ayarlarını gösteriyor o ayarları yaparsanız 60FPS alacağınızı düşünüyorum.
dakika 8:04

İlk olarak grafik barını en düşüğe çektim ve hikaye moduna girdim 5-10 dakika oynadım max 50-55 gördüm sonra online deniyim dedim yine aynı grafik ayarlarında kıyafeti değiştirdiğimiz mekanda 60-70 gördüm sanıyorum ki mekan çok etki ediyor.

Rica etsem link atabilir misiniz?
Tam olarak kaynak bilmiyorum. Google'dan araştırmanız gerekiyor. Benim kullandığım ayarlar ultra 1080Ti için. Size bir yararı olmaz. Ama her çeşit sistem için paylaştıkları ayarların olduğunu biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam en sonda performans ayarlarını gösteriyor o ayarları yaparsanız 60FPS alacağınızı düşünüyorum.
dakika 8:04

Yaptım fakat 3 GB vram aştığı için ayarları kaydedemiyorum nasıl yapıcam?

Yaptım fakat 3 GB VRAM aştığı için ayarları kaydedemiyorum nasıl yapacağım?

Hocam kusura bakmayın kartınızın 3GB olduğunu görmedim bu video işinize yarayacaktır.

Hocam kusura bakmayın kartınızın 3GB olduğunu görmedim bu video işinize yarayacaktır.

Yinede hiç değişiklik yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı