GTX 1060 Sistem Oyunlarda Anti Aliasing Sorunu

Varmı bir gelişme arkadaşlar benim 1060'ımda aynı şekilde... 7-8 aydır kör oldum vallahi

Ek olarak ekran kartını garantiye gönderen arkadaşlar ne yaptınız bi bilgilendirirseniz sevinirim.

Bende AOC G2260VWQ6 modelini kullanıyorum. Güç tuşunun yanındaki bölümden menüye giriyorum. Fotoğrafta gösterdiğim yerden ayarlıyabiliyorsunuz. Tahminimce sizdede aynıdır.
15664716829593016719957599029937.jpg

Bende AOC G2260VWQ6 modelini kullanıyorum. Güç tuşunun yanındaki bölümden menüye giriyorum. Fotoğrafta gösterdiğim yerden ayarlıyabiliyorsunuz. Tahminimce sizdede aynıdır.Eki Görüntüle 430137
Evet buldum ama yine aynı problem devam ediyor sanırım display kablosundan kaynaklanıyor. Çünkü vga ile bağladığımda problem yoktu. 144Hz için display kullanıyordum.

Evet buldum ama yine aynı problem devam ediyor sanırım display kablosundan kaynaklanıyor. Çünkü vga ile bağladığımda problem yoktu. 144Hz için display kullanıyordum.
Hocam bu AOC'nin kutuda verdiğ DP kabloları biraz sıkıntılı. Forumda birkaç arkadaş DP kablosunu değiştirince sorunu çözmüştü diye hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı