Evet gerçekten kötü bir durum. Umarım çözülür.Videolara baktim da sendeki baya rahatsiz edici. Ben kenar yumusatmayi kapatsam bile o kadar olmuyor. Bi anormallik var. Ama anlamadim.
Evet gerçekten kötü bir durum. Umarım çözülür.Videolara baktim da sendeki baya rahatsiz edici. Ben kenar yumusatmayi kapatsam bile o kadar olmuyor. Bi anormallik var. Ama anlamadim.
Evet öyle.Maalesef bu sorunun çözümü yok gibi görünüyor. Siz de araştırdıysanız hem Türklerde hem de yabancılarda oluyor ve bu sorun hakkında bir çok konu açılmış, ama çözümü bulana daha rastlamadım. Sadece PUBG' de de olmuyor. GTA 5 ya da War Thunder gibi oyunlarda da oluyor.
Kusura bakmayın cevabım geç oldu. Gerek driver booster 5 ile gerek manuel olarak tüm sürücülere baktım hepsi güncel görünüyor.Driver booster 5 ile sürüculerinizi bi taratir misiniz ?
Cevabım geç oldu kusura bakmayın. Furmark'ı kurdum ama test süresi ayarlarını vs. nereden ve nasıl yapacağımı bulamadım. Birde hangi testi çalıştırmam lazım ?Furmark ile ekran kartına stres testi yapın sonuçlarını paylaşın.
Maalesef hayır.Sorunu çözebildiniz mi? Rx570 kullanıyorum aynı sorun bende de var Monitorum FreeSync.
Hocam bazı arkadaşların yorumuna göre sorun DP kablosundan kaynaklanıyor yeni bir DP kablosu alıp deniyeceğim belki düzelir.Maalesef hayır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.