GTX 1060 sistem oyunlarda düşük performans sorunu

alperozdgn

Hectopat
Daha fazla  
Ben ASUS Prime A320M-K kullanıyorum ve EZ System Tuning'i yükseltince FPS tam tersine düştü. Normale tekrar aldım bir şey fark etmedi. Yardım lütfen.
Sistem:
  • GTX 1060
  • Ryzen 5 1400X
  • ASUS Prime A320M-K
CS'de 300-250 FPS alırken 60-70'e düştü. PUBG'de drop yeyip duruyorum. Yardım lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerlerini MSI Afterburner yardımıyla gösterir misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı sorun bende de oldu. MSI AfterBurner aç Mhz değerlerine bak. Boşta iken mhz değerin 1500'lerde 1900'lerde ise,130 200 mhz'lerde çalışmıyorsa eset ile virüs taraması yap virüs bulaşabiliyor ben bu sorunu eset ile taratınca çözdüm CoinMiner gibi virüsler varsa biri ekran kartını pcn açıkken kullanıyor ve kendisine madencilik yaptırtıyor bu yüzden de ekran kartın hem oyuna hem madenciliğe yetişemiyor kendini %100 kullanıyor demektir. Esetle tarat eğer sende de bu virüs var ise tehdit bulununca karantinaya gidip sil düzelir.Ben de normalde CS:GO 'da 200 aşağı almıyordum fakat virüs bulaşınca 80'e 100'e düştü ekranım titredi. Afterburner ile GPU kullanımına baktım CS:GO gibi bir oyuna %99 güç harcayınca anladım ki benim bilgisayarımda virüs var.

Eğer ki bu yazdıklarımın içinden bir şey yok ise ekran kartının sıcaklığına bak.Ekran kartı kullanımına bak.Ekran kartı driverini güncelle. Sıcaklığın fazlaysa da garantiye ver veya aldığın yerde değiştir test yaptırt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…