GTX 1060 Sistem Performans Sorunu

Ata Karakaş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar daha önceden açtığım konuda CS:GO oyunu için ekran kartını zorlamadığı için az FPS aldığımı söylediler. Ben de Battlefield 4 yükledim SS'ini atıyorum. CS:GO'da sabit mekanda GTX 970 olan arkadaşım 300 FPS alırken ben 220 alıyorum. Oyun içi çatışmalar çıktığında 150'ye kadar düşüyor. Battlefield 4 ayar menüsünde her şey normal fakat oyun içi işlemci darboğazı yaşıyorum sanki.
@Murat5038 @Manyyak
@FurkanEmir41

oyunici.jpg giris.jpg

Aslında geçemiyor. Yeni olan sadece işlemcinin limitine takılıyor. Buna çözüm olarak ayarları açmak olabilir.

Sana neden 144hz için 1060 ve 6500 önerdiler? cs:go v.b oyunlar için falan tamamda Bf4 gibi oyunlar 144hz için anlamsız olur.
Sistemi CS:GO için aldım zaten ileridede diğer farklı oyunlar için battlefield 4'ü sistem nasıl çalıştıracak diye trial sürümünü indirip denedim ama ondada biraz darboğaz var sanki.

1060 ve 6500 144 hz için gayet yeterli kardeşim darboğaz sözkonusu bile olamaz bilmeden konuşma lütfen git araştır biraz işlemci gayet besliyecek seviyede kartı yazılımsal bir problem var arkadaşta.

1060 ve 6500 ile cs goda 400 fps alıyorum ve kart tam gücünde bile değil yazılımsal bir sorundan kaynaklı birşey bence aynı sisteme sahibiz benimkindede sorunlar var ama yeni gelen güncellemelerle düzelir sanırım bilmiyorum bende aynı durumdayım bazı oyunlarda garipleşiyor kart tam gücüne varamıyor %70 de kalıyor FPS 144 üzeri olsa eyvallah ama altına düşüyor ve altına düşünce sinir bozucu oluyor ama bu kadar düşük değil benimki en son satıcam 1060 ı RX 480 alıcam gına geldi.

Bios olsun, diğer sürücüler olsun en az 2 kez kaldırıp baştan yükledim.
Reis aldığın yere götür ver test yapsınlar de bu sistemde bir sorun var parçalarda ya düzeltin ya geri alın de en son çare yapacak birşey yok.

1060 ve 6500 ile cs goda 400 fps alıyorum ve kart tam gücünde bile değil yazılımsal bir sorundan kaynaklı birşey bence aynı sisteme sahibiz benimkindede sorunlar var ama yeni gelen güncellemelerle düzelir sanırım bilmiyorum bende aynı durumdayım bazı oyunlarda garipleşiyor kart tam gücüne varamıyor %70 de kalıyor FPS 144 üzeri olsa eyvallah ama altına düşüyor ve altına düşünce sinir bozucu oluyor ama bu kadar düşük değil benimki en son satıcam 1060 ı RX 480 alıcam gına geldi.

Reis aldığın yere götür ver test yapsınlar de bu sistemde bir sorun var parçalarda ya düzeltin ya geri alın de en son çare yapacak birşey yok.
300 bile imkansız bende. Bilgisayarı aldığım yer tanıdık biri bana araba ile 10 dakika salı günü götürüp herşeyi baştan yapıp temiz bir windows 10 yükletmeyi düşünüyorum. Şuan 8.1 pro var.

300 bile imkansız bende. Bilgisayarı aldığım yer tanıdık biri bana araba ile 10 dakika salı günü götürüp herşeyi baştan yapıp temiz bir windows 10 yükletmeyi düşünüyorum. Şuan 8.1 pro var.
Götür kardeşim yüklet ama testte ettir gir bak de adama baksın değerlerine sorunsuz çalışana kadar bırakma adamı rehin al gerekirse yaptırt makineyi

Oyunlarda denettir.

Ne testleri yapılması gerek ? Oyun olarak CS:GO ve battlefield 4 var sadece.
abi açsın msi afterburner ile gpu işlemci kullanımlarına sıcaklık değerlerine vb durumlara baksın adam işte sorunun neyse onlara baktırt test ettir adama de işte normal mi bu değerler diye sorun donanımda ise değiştirsin yazılımsa düzeltsin düzeltemiyormu iadeni versin veya servise yollasın yeni kart temin etsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı