GTX 1060 sistem yerine PS4 alınır mı?

Mesela aynı sorunu Dying Light oynarken de yaşadım oyun baya bir drop yiyordu oynarken.
Problemlerin büyük ihtimalle yazılımsal, çözülemeyecek şeyler değildir. Bilgisayarı satsanız zararınız yaklaşık 1.500 Lira olacak, bence o kadar zararına satmak yerine 1.500 Lira cepten harcayıp PS4 almaya çalışın.

i5 6500 ve 1060 da neredeyse çoğu oyunda sorun yaşıyorum. Battlefield V Open Beta`da ekran kartı %50 kullanıyor. Bu sorunlar beni bezdirdi baya.

Oyun yeni çıktı ve betada optimizasyon sorunları vardır tam sürümü bekle.
Diger oyunlar için diyebilecegim birşey yok yazılımsal bir sorun olabilir bir bilgisayarcıya götürmeyi deneyebilirsin yada bilgisayarı aldgın yere :/ PS4 alıp oyunlara o kadar para verecek misin ? bide pcdeki ortam sence ps4te varmıdır :/

Kasa içindeki tozlanmadan olabilir , sıcaklıgın yüksekliginden olabilir bir sürü neden olabilir gtx 1060 6gb ise böyle yapmaması lazım. Bende böyle sorun olmuştu SSD arızalı şuan serviste.

Kasa içindeki tozlanmadan olabilir , sıcaklıgın yüksekliginden olabilir bir sürü neden olabilir gtx 1060 6gb ise böyle yapmaması lazım. Bende böyle sorun olmuştu SSD arızalı şuan serviste.

Ekran kartı kullanımını garantinin halledebileceğini düşünmüyorum. İşlemcim en yüksek 65 derece görüyor yukarısını hiç görmedim. Witcher 3 , R6S oyunlarında her şey normal gayet iyi çalışıyor. Bazı oyunlarda da böyle yapıyor. 8GB Ram kullanıyorum bu arada.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı