GTX 1060 sistem yükseltme tavsiyesi

Tıbbiyeli

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anki sistemimi yazıyorum:
Ekran kartı: MSI Gaming X GTX 1060
İşlemci: Ryzen 1500 X OC 3.8 GHz
RAM: G.Skill 2933 MHz 16 GB
Güç kaynağı= Corsair VS550

Arkadaşlar parça parça yükseltmek istiyorum.

Önce 4060 veya 4060 Ti ekran kartı almak istiyorum. Geçen bir videoya denk geldim Donanım Arşivi'nde 4060 Ti ekran kartlı sistem 20 bine toplamıştı. O fırsatı kaçırdım, şimdi size şunu soracağım:

Ben tüm sistemi mi değiştireyim parça parça mı alayım? İlk ekran kartı alsam biliyorum işlemcimden dolayı darboğaz olacak ama olsun bir süre idare edebilirim. Anakartım ayrıca RTX 4060'ı destekler mi? Diğer parçalar içinde aynısını soruyorum. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler. En mantıklı yol nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı: MSI Gaming X GTX 1060.
İşlemci: Ryzen 1500 X OC 3.8 GHz.
RAM: G.Skill 2933 MHz 16 GB.
Güç kaynağı= Corsair VS550.

Önce 4060 veya 4060 Ti ekran kartı almak istiyorum. Geçen bir videoya denk geldim Donanım Arşivi'nde 4060 Ti ekran kartlı sistem 20 bine toplamıştı. O fırsatı kaçırdım, şimdi size şunu soracağım:

Ben tüm sistemi mi değiştireyim parça parça mı alayım? İlk ekran kartı alsam biliyorum işlemcimden dolayı darboğaz olacak ama olsun bir süre idare edebilirim. Anakartım ayrıca RTX 4060'ı destekler mi? Diğer parçalar içinde aynısını soruyorum. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler. En mantıklı yol nedir sizce?

Aynı bilgisayar bugün videosu vardı ancak 3060 olanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı 6GB ise bence ekran kartını en son yükselt. Önce anakart ve işlemci olabilir. Özellikle işlemci. Daha sonra ekran kartı. RAM ve PSU yeterli.
Aslında önce ekran kartını değişip oyun oynayabilmeyi düşünmüştüm. Dar boğaz olsada sonuçta iyi FPS alırım sonrasında işlemciyi değişince de daha iyi olur demiştim Anakartım uyumsuz mu peki illa değişmem gerekiyor mu?

Aslında önce ekran kartını değişip oyun oynayabilmeyi düşünmüştüm. Dar boğaz olsada sonuçta iyi FPS alırım sonrasında işlemciyi değişince de daha iyi olur demiştim Anakartım uyumsuz mu peki illa değişmem gerekiyor mu?
Anakartı değiştirmek şart değil. BIOS versiyonunun 6203 olduğundan emin olun yeterli. R5 5600 alabilirsiniz.

Darboğaz bazen cidden kanser edebilecek bir şey olabiliyor.

Şimdi anladığım kadarıyla ram güç kaynağı ve anakartım sorun çıkarmaz yani sadece ekran kartı ve işlemci değişmem gerekiyor değil mi? Aslında rx 7700 xt mi alsam yoksa 4060 mı? Sahip olduğum TV freesync destekli aslında amd sistem dizebilirim ne önerirsiniz?

Ekran kartı: MSI Gaming X GTX 1060
İşlemci: Ryzen 1500 X OC 3.8 GHz
RAM: G.Skill 2933 MHz 16 GB
Güç kaynağı= Corsair VS550

Hocam ekran kartı olarak ASUS'un 4060 ATS modelini alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı