GTX 1060 ve i3 7100 sistem Red Dead Online'da takılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Artizan

Hectopat
Daha fazla  
i3 7100.
8 GB RAM.
1060 3GB mini ekran kartı.
450 Watt PSU.
300 ya da 320 GB HDD (ssd yok)
1080P monitör.

Ekran kartım oyundaki ayarlamaları kendime göre ayarlayınca gayet yeterli gösteriyor. Genel olarak medium ayarlarda oynuyorum.
Şikayetim şu, dağda kırda gezerken herhangi bir sorun olmuyor, oyun gayet güzel, yağ gibi akıyor. Muhtemelen 50 FPS civari belki daha yüksek alıyorumdur. Ancak herhangi bir çatışma ya da şehire (özellikle Saint'e girince) girince takılmalar başlıyor. Hikaye modunu bu şekilde oynayıp bitirdim çok da umrumda olmadı ancak Online'de modlara girince ve rakipta normal insan olunca bu takılmalar yüzünden ölmek çok can sıkıcı olabiliyor.
Takılmasının sorunu RAM mi, islemci mi? Ve bunlar yerine önerebileceğiniz bir şey var mı?
8 GB RAM daha taksam düzelir mi? Ya da işlemcimi yükseltsem sorun düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
8gb RAM'den dolayı drop yiyorsunuz büyük ihtimal. Çünkü dolu yerlerde (Özellikle şehirler.) kasma sebebinin RAM olduğunu düşünüyorum.

RAM almak istesem bende takılı olan ile aynı marka mı almam gerek? Yoksa herhangi bir 8 GB eklesem oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…