GTX 1060 ve i5 4430 darboğaz

parallex

Centipat
Arkaşlar letgo'dan bir arkadaştan kasa aldım pek bilgim de yok tabii. GTX 1060 dedik tamamdır, öyle olmuyormuş tabii şimdi ekran kartı GTX 1060 6 GB, RAM 8 GB 1600 MHz, anakart Pegatron H87-M1 soket 1150 DDR3, ilemci Intel i5 4430 3.0GHz.
Şimdi anakartla işlemci RAM galiba leş irin akıyor ki oyunlarda istikrar sağlayamıyorum. 60 tan 20 oluyor 30 oluyor bir takılma söz konusu. Ben ne anladım bu işten ustalar. Bana uygun fiyatlı fakat bu FPS düşmeleri kasmalarından kurtaracak örnek donanımları yazar mısınız? Çünkü bilmiyorum. Yine kötü şeyler toplamayayım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam 2400 e aldım yani outlast 2 gta 5 filan yani genel oyunlar 0 a bile düşüp geri 50 60 oluyor yani garip takılması var buna ne deniyor fps drop mu darboğaz mı neyse işte ram i 16gb yapıcam ama sorun işlemcide gözüküyor yani ne önerirsiniz tam 1200 lira işlemciye ayırabilirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı