SLI yada CF imkanın olmadığı halde PSU'yu abartmışsın. AMD olsun Nvidia olsun güç tüketimini giderek azaltıyorlar. Seçtiğin PSU eski mimari GTX590, 290X gibi PSU düşmanı kartlara lazım artık, öyle kartlarda üretilmiyor. PSU'yu 600W bronze seçip kalan bütçeyi daha kaliteli anakarta yada SSD için ayırabilirsin.
FreeSync ile RX480 güzel bir uyum sağlar akıcılığınız bozulmaz, yırtılmalar meydana gelmez, daha güzel görüntü elde edersiniz. Fiyat olarakta erişilebilir bir seviyede. G-Sync monitörler ise 1500 - 2000 TL civarında yüksek bir maliyet söz konusu ama kalite olarak daha iyi. Vsync ise sizin Monitörünüzün HZ oranı ile orantılı bir performans verir. Overclock olarak GTX1060'i 2150 MHZ'ye çıkarttığımı tekrar belirtmek isterim.
Sistem güzel ama işlemciyi 6600k veya düz 6600 almak daha iyi olurdu. Bu arada ben vatandan alıyorum genelde teknolojik ürünleri biraz pahalı ama hak ediyolar.
Sistem güzel ama işlemciyi 6600k veya düz 6600 almak daha iyi olurdu. Bu arada ben vatandan alıyorum genelde teknolojik ürünleri biraz pahalı ama hak ediyolar.
GTX 1070 de GTX 1080 de 1080p oyunları oynatabilirler. GPU'nun yüksek seviyede kullanılması için ise; grafik ayarlarını sona getirmek gerekmekte. Bütçeniz varsa GTX 1070 alabilirsiniz. Yoksa RX 480 de olur.
GTX 1070 de GTX 1080 de 1080p oyunları oynatabilirler. GPU'nun yüksek seviyede kullanılması için ise; grafik ayarlarını sona getirmek gerekmekte. Bütçeniz varsa GTX 1070 alabilirsiniz. Yoksa RX 480 de olur.
Sonuçta gpu teknolojisi işlemcilere oranla çok daha hıızlıgelişiyor ve yıllar içinde 1070'in performansı belirli yeni mimaarilerle dramatik düşüşler yaşayabilir.