GTX 1060 ve i5-6400 sistem toplama

Nereden almalı?

• Kadıköy'de pasaj pasaj gez

• İnventus

• Hepsiburada

• Oyunbilgisayar

• Vatan

• Teknobiyotik

• Sinerji

• Ebrar bilgisayar

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kullanıcı ekran kartında kararlıyım diye belirtmiş neden inadına RX480 diye ısrar ediyor onu anlamış değilim. Sonuçta kartı kullanacak olan konuyu açan kişi.
Burda o kadar çok kulaktan dolma bilgilerle nvidia kart isteyen var ki anlatamam. Belirli bir sebep söylemediğinde haliyle bu öneriliyor. Yoksa oyun kaydı falan yapacak birisi için kimse shadowplay özelliğinden vazgeçip amd ekran kartı tavsiyesi yapmaz.

Burda o kadar çok kulaktan dolma bilgilerle nvidia kart isteyen var ki anlatamam. Belirli bir sebep söylemediğinde haliyle bu öneriliyor. Yoksa oyun kaydı falan yapacak birisi için kimse shadowplay özelliğinden vazgeçip amd ekran kartı tavsiyesi yapmaz.
Kesinlikle belirttiğiniz konuda haklısınız. BERWAR koşulsuz, şartsız RX480 önermekte tek açıklaması ise DX12 , Vulkan yahu kardeşim belki adam yayın yapacak, belki video kaydedecek. Kısaca kullanıcılar kullanacağı amaca göre kart seçmeli.

@sfasdasg Laflarını da dikkat et, gereksiz saçma sapan boş konuşmalar yapma. Hangi kart F/P ürünüyse onu öneriyorum. Kimseye zorla başka bir kartı aldıracağımız yok. Ekran kartları hakkında bilgin yoksa susmayı dene. RX 480, GTX 1060 modelinden daha ileriye dönük bir kart ister kabul et, ister etme. Marka takıntılığım yok, beni bilen bilir. AMD'den para alıyorsun gibi gereksiz cümleleri kendine sakla. Şuan Nvidia tarafından GTX 1080-70 modelleri dışında Nvidia markasının alınacak modelleri yok. Şuan bütçeye göre F/P kartlar RX 480-470-460 modelleridir.

Video kaydecekse Nvidia alınır, kimse aksini iddaa etmiyor. sallama konuşma.

@sfasdasg Laflarını da dikkat et, gereksiz saçma sapan boş konuşmalar yapma. Hangi kart F/P ürünüyse onu öneriyorum. Kimseye zorla başka bir kartı aldıracağımız yok. Ekran kartları hakkında bilgin yoksa susmayı dene. RX 480, GTX 1060 modelinden daha ileriye dönük bir kart ister kabul et, ister etme. Marka takıntılığım yok, beni bilen bilir. AMD'den para alıyorsun gibi gereksiz cümleleri kendine sakla. Şuan Nvidia tarafından GTX 1080-70 modelleri dışında Nvidia markasının alınacak modelleri yok. Şuan bütçeye göre F/P kartlar RX 480-470-460 modelleridir.

Video kaydecekse Nvidia alınır, kimse aksini iddaa etmiyor. sallama konuşma.
Tartışmaya girmeyeceğim herkes istediğini alabilir. Bence kart önerirken Her GTX1060 adlı konuya RX480 önermektense ilk önce kullanacağı amacı öğrenmenizi tavsiye ederim. Gerçekten sizin DX12 ve Vulkan kelimelerini kullandığınız mesajlardan gına geldi.

DX 12 performansında RX 480 daha iyi bu bir gerçek.
Daha çok yer daha çok hava akımı demek.

ROG STIX 1200 TL. Isınması imkansız. Paranda cebinde kalır. :) Bu arada Ebrar bilgisayar önerilmesi yasaklandı. Haberin olsun.
Hiç AMD'ye mail atmayı denediniz mi ? Bence harikulade bir reklamcı olabilirsiniz. Sizin kadar AMD reklamı yapan bir insan bu forumda görmedim. NVİDİA önerenlere FAN Boy lafını yapıştırıyorsunuz kendinize gelince AMD AMD diye bas bas bağırmaktasınız. Şu sorunun cevabınıda siz sormadan vermek istiyorum. Evet biz çok paraya az performans isteyenlerdeniz. Her GTX1060 Konusunun altında Sizin RX480 önerilerinizi görmekten bıktım. Sizin yaptığınız artık bir öneriden ziyade Spam yapmaya dönmekte. AMD ile anlaşma yaptığınızdan şüphe duymaya başladığımıda belirtmek isterim.
e

RX480 önerenleri 2 yıl sonra göreceğiz.

İlk olarak ben kendim bir markada karar kılmadım bu yüzden şu noktada her görüş benim için önemli. Ben bu kart eskidiğinde bunu değiştirmeden önce hızaşırtacağımı söylüyorum, bu yüzden lütfen bu faktörleri düşünerek cevaplayın ve forum içindeki bir konuyu özelden tartışın. Ben rx 480'i gelecekte gelen oyunlarda 1060'ın üzerine (özellikle Vulkan'da) çıkabileceğini düşünüyorum, ama çiğ olmayan hızaşırtılmış benchmarklarda ise 1060 üstün geliyor. Ben de mesela yaklaşık bir yıl sonra çıkması beklenen Final Fanrasy XV'i en şanlı ayarlarında oynayabilmek için hızaşırtarak daha iyi bir performansta oynayabilmek istiyorum. Devamlı cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. :)

İlk olarak ben kendim bir markada karar kılmadım bu yüzden şu noktada her görüş benim için önemli. Ben bu kart eskidiğinde bunu değiştirmeden önce hızaşırtacağımı söylüyorum, bu yüzden lütfen bu faktörleri düşünerek cevaplayın ve forum içindeki bir konuyu özelden tartışın. Ben rx 480'i gelecekte gelen oyunlarda 1060'ın üzerine (özellikle Vulkan'da) çıkabileceğini düşünüyorum, ama çiğ olmayan hızaşırtılmış benchmarklarda ise 1060 üstün geliyor. Ben de mesela yaklaşık bir yıl sonra çıkması beklenen Final Fanrasy XV'i en şanlı ayarlarında oynayabilmek için hızaşırtarak daha iyi bir performansta oynayabilmek istiyorum. Devamlı cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. :)
FreeSync Monitör alacaksan RX480 al paran cebinde kalır açık söyliyim overclock olarak GTX1060'a yetişemez. Zaten RX480 neredeyse tam çekirdek performansı ile piyasada ben GTX1060'i 2150 MHZ'e kadar overclock etmeyi başardım ve 70 derece üstünü görmüyor. Tek tuşla yayın yapma , video kaydetme , oyun içi güzel bölümleri kırpma, Geforce Experience gibi yazılımlar beni GTX1060'a yöneltti pişman mıyım ? Hayır. Bütçem RX480'e yetiyordu. Ama GTX1060 saydığım özellikler itibariyle bana daha cazip geldi ve tercihimi bu yönde kullandım. Kimse burada RX480'e kötü bir kart diyemez.

FreeSync Monitör alacaksan RX480 al paran cebinde kalır açık söyliyim overclock olarak GTX1060'a yetişemez. Zaten RX480 neredeyse tam çekirdek performansı ile piyasada ben GTX1060'i 2150 MHZ'e kadar overclock etmeyi başardım ve 70 derece üstünü görmüyor. Tek tuşla yayın yapma , video kaydetme , oyun içi güzel bölümleri kırpma, Geforce Experience gibi yazılımlar beni GTX1060'a yöneltti pişman mıyım ? Hayır. Bütçem RX480'e yetiyordu. Ama GTX1060 saydığım özellikler itibariyle bana daha cazip geldi ve tercihimi bu yönde kullandım. Kimse burada RX480'e kötü bir kart diyemez.
İki kartın OC potansiyellerini bilemiyorum açıkçası. GTX 1060 bir adım önde olabilir, emin değilim.

Sizce rx 480 sadece freesync özelliği ile 1060'ın önüne geçebilir mi? Freesync her oyunda uygulanır mı ve bir 1060'ta vsync ile bir 480 freesync performansı, ikisi de hızaşırtılmış iken nasıl olur?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı