Battlefield 1’i yeni aldım, öncelikle bilgisayarımın özellikleri şunlar:
Nvidia GTX 1060 3GB Dual OC ASUS
Intel core i5 6500 3.2GHz
8GB RAM
MSİ B150M MOBO
Oyundayken GPU kullanımı oldukça düşükken CPU kullanımım normalin çok üstünde oluyor ve Conquest gibi çok yüksek oyuncu miktarına ve harita büyüklüğüne sahip oyun modlarında CPU kullanımı %100 olurken GPU’um ısınmıyor bile.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın?
Bu arada Battlefield 1 için 8 GB RAM yetersiz diyebilirim. Çoğu zaman bende 8 GB'ın üzerine çıkıyordu.
Bu arada Battlefield 1 için 8 GB RAM yetersiz diyebilirim. Çoğu zaman bende 8 GB'ın üzerine çıkıyordu.
Kullanım değerleri normal. Oyun işlemciye çok yükleniyor çünkü. İşlemci de 4 çekirdekli olunca malum. Grafik kartını çoğunlukla tam besleyebiliyorsa sorun yoktur.
Yapmadıysanız; ayarları Ultraya alın, sürücüler güncel değilse güncelleyin ve Windows Update'i de denetleyin, güncellemeler varsa yapılsın.
Kullanım değerleri normal. Oyun işlemciye çok yükleniyor çünkü. İşlemci de 4 çekirdekli olunca malum. Grafik kartını çoğunlukla tam besleyebiliyorsa sorun yoktur.
Yapmadıysanız; ayarları Ultraya alın, sürücüler güncel değilse güncelleyin ve Windows Update'i de denetleyin, güncellemeler varsa yapılsın.
1 MB tan büyük olduğu için yüklenmiyor.Ayarları almadım ultraya deneyeceğim ve daha önce regedit'ten WİNDOWS UPDATE i devre dışı bırakmıştım güncelledikten sonra.Yaptığım ayarın yerini bulamıyorum o yüzden anca formatla çözülecek gibi duruyor.