GTX 1060 ve i5 7500 boşta çok ısınıyor

Tech1903

Decapat
Sistem özellikleri:
  • MSI GTX 1060 Gaming X 3 GB
  • MSI B250 M Bazooka
  • Intel i5 7500
  • 8 GB RAM G.skill
  • Gamepower 80 plus bronze 650 watt güç kaynağı
  • WD 1 TB harddisk

Sorunum bilgisayarı açtıktan hemen sonra hiçbir şey yapmama rağmen (oyuna girmeden ya da internette dolaşmadan) ekran kartı ve işlemcinin çok ısınması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
  1. Boştayken ısı değerlerini
  2. CPU Soğutucunuzu
  3. Kasa Modelinizi
  4. Kasa İçi Fan Adetleri
  5. Virüs taraması sonuçları

Bilgilerini paylaşırsanız yardımcı olmak isterim.

Boşta ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları 50 derece işlemci soğutucusu stock intel soğutucusu, kasa modeli frisby 9240 ön tarafında 2 adet arka tarafında sadece egzoz fanı var , bilgisayarıma daha dün format attım virüslük bir durum yok .

Boşta ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları 50 derece işlemci soğutucusu stock intel soğutucusu, kasa modeli frisby 9240 ön tarafında 2 adet arka tarafında sadece egzoz fanı var , bilgisayarıma daha dün format attım virüslük bir durum yok .
Virüslük bir durum yoksa bilgisayarın sistematiğine değil donanımsal birleşimine odaklanmamız lazım. Stock fan için temizlik ve termal macun yenilemesi yaptınız mı yakın zamanda? Yapmadıysanız yapın, kasa içi havalandırmada problem yok, Kasanın yerleşik olduğu yer neresi ? Bu durumda böyle masalara kasalar için yapılan özel yuvada duruyorsa çevresi açık hava akımının rahat olabileceği bir yere alın.

Format atmadan iki gün önce parçaları çıkarıp hepsini özenle temizledim termal macun yenilemesi yaptım kasa pırıl pırıl kasa masanın altında duruyor .

Güç planı seç den baktım dengeli de yük altında denedikten sonra sonuçları paylaşacağım.
409534

Sizden ricam birde yük altında kaç dereceye çıkıyolar ona bakar mısınız ? Güç ayarlarından dengeli mod seçili olmalı.
Sonuçlar böyle yük altında normal geldi bana.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı