Animator Gas Mask
Hectopat
Daha fazla
Aşağıya 6 tane oyun testi yazdım sistemimin gerektiğinden düşük performans verdiğini düşünüyorum. Eğer bir sorun varsa çözüm yolları nelerdir? Oyunlarda genel sıcaklık 80 civarıydı, altında soğutucu var. Başka test isterseniz yapabildiğimi yaparım. Sizce sistem olması gerektiği gibi mi? Yoksa az FPS mi veriyor? (Tüm testler 1080P'de yapıldı.)
Rust - tüm ayarlar en yüksekte - 55-80 FPS arası alıyorum.
Insurgency sandstorm - tüm ayarlar en yüksekte - 45-70 FPS arası alıyorum.
Apex Legends - 6 GB VRAM sınırı çok yüksek - 45-80 arası alıyorum.(Genelde 70 ama çok patlama olunca 45-50-55 FPS alıyorum)
CoD Modern Warfare 2019 Warzone - tüm ayarlar en yüksekte - 45-75 FPS arası alıyorum.(Genelde 50-60 civarı.)
Rainbow Six Siege - önerilen ayarlar her şey çok yüksek - 90-150 FPS arası alıyorum.
Deadside (yeni çıkan DayZ tarzı oyun) - epik ayarlar - 40-65 FPS arası alıyorum.(Genelde 50 FPS'de geziyor)
Dediğim eğer başka test isterseniz elimden geldiğince atarım.
Rust - tüm ayarlar en yüksekte - 55-80 FPS arası alıyorum.
Insurgency sandstorm - tüm ayarlar en yüksekte - 45-70 FPS arası alıyorum.
Apex Legends - 6 GB VRAM sınırı çok yüksek - 45-80 arası alıyorum.(Genelde 70 ama çok patlama olunca 45-50-55 FPS alıyorum)
CoD Modern Warfare 2019 Warzone - tüm ayarlar en yüksekte - 45-75 FPS arası alıyorum.(Genelde 50-60 civarı.)
Rainbow Six Siege - önerilen ayarlar her şey çok yüksek - 90-150 FPS arası alıyorum.
Deadside (yeni çıkan DayZ tarzı oyun) - epik ayarlar - 40-65 FPS arası alıyorum.(Genelde 50 FPS'de geziyor)
Dediğim eğer başka test isterseniz elimden geldiğince atarım.
Son düzenleyen: Moderatör: