GTX 1060 veya RX 580'li Sistem Toplama

-Sitelere göre değişiyor- Eğer bilgisayarını uzun süre kullanacaksan 100 TL fazla verip PRO-VDH modelini seçebilirsin. 4 RAM slotu var. Böylelikle daha fazla upgrade edeceğin bir gün gelirse:
1-) Bilgisayarı sil baştan yapmak
2-) Anakart değiştirmek
3-) RAM satıp yenisini almak
Bunlardan birini tercih etmen gerekmez diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Upgrade işlemini sadece ekran kartı ve RAM'lerde yaparım diye düşünüyorum. Şu an 8 GB RAM yeterli +8 daha alırım aynı marka ve modelden upgrade mi tamamlamış olurum?
RAM kısmında CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz CL16 Siyah Vengeance LPX Single Kit Ram | ITOPYA bunu tercih ettim.
Anakart kısmında ise bunu tercih ettim = MSI B450M PRO-M2 AMD B450 AM4 DDR4 3466MHz(OC) Soket AM4 Fiyatı
İşte RAM konusunda eğer -gerekir mi bilmiyorum belki render yapıyorsan kullanırsın- ekstradan bir 8 veya 16 GB eklemen gerektiğinde birini çıkarman gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart için B450M tercih edilebilinir.
Ya biraz daha uygun olsun dersen, Asrock AB350M bakabilirsin. Bütün donanımı karşılar. ( Ram 3200'e kadar destekliyor.)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı