GTX 1060 vs GTX 1070 vs GTX 1080

Öncelikle oynamış olduğunuz oyunlar nelerdir? PUBG, CS GO tarzı oyunlar ise ekran kartınız yeterli seviyede. Yeni Nvidia kartların yaz aylarında piyayasa sürüleceği konuşuluyor. Şu anda yeni kart almanız çok mantıklı değil. Bence yeni kartların çıkmasını beklemeniz en sağlıklı seçim olacaktır.

Alacaksan bence çok uzatmadan al, devalüasyon bağıra bağıra geliyor. Yoksa bugün alabileceğin 1070 parasına 1030 alırsın, oturur ağlarsın sonra. Dolar 4,60 TL. Sene sonu tahminim 5,38 TL.

Eğer yok abicim ben diğer markalara karşıyım asla almam diyorsan da bunu al kullan.

MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming 8GB GDDR5 Ekran Kartı V330-237R - Nanokatalog

Kimseyi zorlama gibi niyetimiz de yok. Sadece size yüksek performanslı bileşenlerin uygun fiyatlısını ve performanslısını tavsiye etmek o kadar.
Aslında herhangi bir markafanı değilim açıkcası sadece öneriler ve söylenenlerin üzerine böyle bir düşünceye sahiplendim. En son tavsiyen 1070 ti mi dir?
Öncelikle oynamış olduğunuz oyunlar nelerdir? PUBG, CS GO tarzı oyunlar ise ekran kartınız yeterli seviyede. Yeni Nvidia kartların yaz aylarında piyayasa sürüleceği konuşuluyor. Şu anda yeni kart almanız çok mantıklı değil. Bence yeni kartların çıkmasını beklemeniz en sağlıklı seçim olacaktır.
Şu anda ki benimde fikrim senin gibi açıkcası. Şuan için almaktan vazgeçtim diyebilirim. Dediğin gibi yeni nesillerin çıkmasını beklemek daha mantıklı. Şuan için oynamış olduğum oyunlarda CS:GO ağırlıklı pubg fortnite vs.. gibi oyunlar

Bence 1070'e o kadar para vereceğime 1080 alayım demeyip 1070 Ti alın.
Hb nin kdv indiriminden yararlanıp 1070Ti aldım çok teşekkürler :) Bugün geldi ve takıcam bakalım :)
1070 Ti öneririm.
1070 Ti aldım hocam çok teşekkürler :)
Msi şaşma fiyat tasarım soğutma konusunda msi iyi.aklına ne yatıyorsa onu al ben gtx 1080 dün aldım.
Hayırlı olsun hocam :) Bende dün 1070Ti sipariş verdim bugün gelicek umarım. Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun. Hangi modelini ve ne kadara aldınız? Gerçekten fiyatlar uygundu. Hatta şuan bile 2669 TL fiyata MSİ ARMOR 1070 mevcut. 1070 Ti 1070 ile 1080 arasında. 1080' e daha yakın bir kart. Bence güzel tercih yapmışsınız. En yakın 1080 ile fiyat farkına bakarak mı aldınız? Çünkü MSI ARMOR 1080 fiyatı da gayet uygundu. Mavi ekransız, darboğazsız bol FPS' li kullanımlar dilerim.:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı