GTX 1060 vs RX 480 vs RX 580

Seçenekler

• Oy verenlerin toplamı
    51
6GB almanız yararınıza olacaktır. GTX 1060 güçlü bir karttır. Ayrıca 3GB 6GB'ın kırpılmış versiyonu diyebiliriz. Beklerseniz RX 580 veya RX 570 öneririm. Zaten piyasada doğru düzgün GTX 1060 kalmadı. Bence bekleyin.

6GB almanız yararınıza olacaktır. GTX 1060 güçlü bir karttır. Ayrıca 3GB 6GB'ın kırpılmış versiyonu diyebiliriz. Beklerseniz RX 580 veya RX 570 öneririm. Zaten piyasada doğru düzgün GTX 1060 kalmadı. Bence bekleyin.
Hocam dolar düşsün diye bekledik, arttı. Yaz indirimleri gelsin diye bekledik, kaçırdım (babam <3). Artık korkuyorum bekle bekle nereye kadar :D
Son durum: Büyük ihtimalle GTX 1050Ti alıyorum dostlar, sıkıntı çıkar mı sizce?

Hocam dolar düşsün diye bekledik, arttı. Yaz indirimleri gelsin diye bekledik, kaçırdım (babam <3). Artık korkuyorum bekle bekle nereye kadar :D
Son durum: Büyük ihtimalle GTX 1050Ti alıyorum dostlar, sıkıntı çıkar mı sizce?
Hocam GTX 1050 Tİ kartına düşmeyin, GTX 1060 3 GB alın o halde.
Ek olarak, Amazon'un sitesindeki fiyat durumlarını ve almayı düşündüğünüz modelleri de söyleyebilirseniz o konuda da tavsiyede bulunabiliriz.

Hocam GTX 1050 Tİ kartına düşmeyin, GTX 1060 3 GB alın o halde.
Ek olarak, Amazon'un sitesindeki fiyat durumlarını ve almayı düşündüğünüz modelleri de söyleyebilirseniz o konuda da tavsiyede bulunabiliriz.
Son dakika, amazon da bitmiş hocam hayırlı olsun :) 2 ay daha ekran kartı kalmadı artık.

Son dakika, amazon da bitmiş hocam hayırlı olsun :) 2 ay daha ekran kartı kalmadı artık.
Bütçeniz ne kadar?
Maalesef GTX 1060 kartları için beklemeniz gerekiyor :(
Ancak beklemek istemiyor ve GTX 1050 Tİ olarak karar alırsanız,
Zotac GTX1050 Ti MINI EDITION GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

Bunlar önerilerim.
Normal şartlarda EVGA önerirdim ancak EVGA stokta kalmamış sanırım. Görürseniz affetmeyin ama :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı