GTX 1060 vs RX 580 Sistem

Hangi Sistem Seçilmeli?

• Oy verenlerin toplamı
    11

Sucuklu

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Ben Ryzen 1500X sistem alacaktım 2-3 hafta önce fakat kafamı kurcalayan
bir kaç şey oldu ondan uzadı. 3 seçenek fiyatları neredeyse aynı. 3'ünün de arasında kaldım.
Sizce hangisini alırsam benim için daha yararları olur ? Sistem 1 ile 2 arasında biraz fark var. Sistem 3 80-90 TL daha fazla.
Bir de kasalar Freedos mu geliyor yoksa Windows 10 Demo ile mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasalar freedos geliyor. Lisansı satın alırsa driverlarına kadar onlar yüklüyor ama bunu arayıp sormalısın canlı destekte olması gerek. Ben 3. sistemi almanı tavsiye ederim yine sana kalmış tabi.

@Jira vermeden ben cevap vereyim;

Ekran kartları pahalı olduğu için sonradan almayı düşünüyormuş. Yani R7 240 idarelik. Ve R7 240 sandığınız kadar rezil bir kart değil. Zamanında kullanmıştım. İdare eder.

Kendi toplasın ama senin yaptığını yapmasın bence Ryzen 5 1500X sisteme R7 240 mı taktın ciddi misin?
Ya sen ciddi misin? Bi' siz biliyorsunuz dimi? Önce konumu okuyup öyle yazsaydın. İdareten aldım. Seneye yeni kart alacağım. Çünkü bu sene piyasa karışık. Neden fazladan 300 400 TL daha para veriyim?

@Metrica Ah bir anlasalar...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı