GTX 1060'lı Sistem Toplama

Kml Frk

Hectopat
  • RAM - Kingston HyperX 8GB DDR4 3000MHz
  • SSD - Transcend 240 GB 220S Serisi SATA 3.0 (550MB Okuma/450MB Yazma)
  • HDD - WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache
  • Ekran Kartı - Asus Geforce GTX1060 Dual OC GDDR5 3GB 192Bit DX12
  • İşlemci - AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.4GHz - 3.6GHz 16Mb 65W 14nm
  • Anakart - Asus Prime B350M-A AMD-B350-AM4 Ryzen DDR4 3200+ (O.C) Mhz Usb 3.1
  • Kasa - Power Boost Elegance Serisi VK-G1006B 4x12cm Mavi LED Fanlı, 2xUSB 3.0
  • Monitor - Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD FreeSync Curved
  • Mouse - Logitech G402 Hyperion Fury
  • Klavye - Asus Cerberus Gaming Klavye
Arkadaşlar bu benim toplayacağım ilk sistem, pek deneyimim yok.
Toplamda yaklaşık 6000TL ediyor.
Bu sistem 1060'a uyar mı, iyi performans verir mi ve en önemlisi F/P sistemi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence RAM'i 16GB yapmalısın bu dönem ki oyunlar için 8GB biraz yetersiz kalabiliyor fakat bütçen bu kadarsa 8GB alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör pek iyi değil, iyi değil derken pek fazla incelemesi olan bi monitör değil , Samsung'ta CFG73 veya CFG70 modellerine bakabilirsin.

Monitör pek iyi değil, iyi değil derken pek fazla incelemesi olan bi monitör değil , Samsung'ta CFG73 veya CFG70 modellerine bakabilirsin.
Dediğin monitör fiyatına göre çok iyi, 144hz ve 1ms olup bu fiyatta olan çok curved monitör yok. Ve şunu da merak ediyorum ben bu sistemle hem mp hem sp oyunlar oynayacağım monitörün 1ms veya 5ms olması çok birşey fark ettirir mi?
bence rami 16gb yapmalısın bu dönemki oyunlar için 8gb biraz yetersiz kalabiliyor fakat bütçen bu kadarsa 8gb alabilirsin
Evet maalesef bütçe nedeni ile 8Gb olanı tercih ettim
Güç kaynaksız çalışmaz :)
Tavsiyen?

Son düzenleme:
Dediğin monitör fiyatına göre çok iyi, 144hz ve 1ms olup bu fiyatta olan çok curved monitör yok. Ve şunu da merak ediyorum ben bu sistemle hem mp hem sp oyunlar oynayacağım monitörün 1ms veya 5ms olması çok birşey fark ettirir mi?
bence rami 16gb yapmalısın bu dönemki oyunlar için 8gb biraz yetersiz kalabiliyor fakat bütçen bu kadarsa 8gb alabilirsin
Evet maalesef bütçe nedeni ile 8Gb olanı tercih ettim
Güç kaynaksız çalışmaz :)
Tavsiyen?
1MS ve 5MS arasında elbetteki fark olacaktır.

Seçtiğiniz monitör gayet kaliteli bir monitördür. VA panel kullanılmıştır ki tek kişilik oyunlar da oynayacağınız için renkler önemli olmalı sizin için. Anladığım kadarıyla da çok iddialı bir şekilde rekabetçi oyunlar oynamayacağınız için 1 ve 4 ms çok fark yaratmayacak. Samsung Cf390 modelini rahatlıkla seçebilirsiniz.

Seçtiğiniz monitör gayet kaliteli bir monitördür. VA panel kullanılmıştır ki tek kişilik oyunlar da oynayacağınız için renkler önemli olmalı sizin için. Anladığım kadarıyla da çok iddialı bir şekilde rekabetçi oyunlar oynamayacağınız için 1 ve 4 ms çok fark yaratmayacak. Samsung Cf390 modelini rahatlıkla seçebilirsiniz.
Online olarak genellikle pubg oynamayı düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı