UranusWASTAKEN
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selamlar malum bileşenlerin fiyatları neredeyse her gün artıyor. Bu yüzden artık yavaş yavaş sistemimi yükseltmeye karar verdim. Bütçem çok yok ekran kartı gibi fazla fiyat isteyen bileşenleri 2.el almayı planlıyorum aşağıda sistem özelliklerimi yazacağım. İlk hangisinden başlayacağımı vb öneride bulunan herkese teşekkür ederim.
----------------------------------------------------------------------------------
Ekran kartı: MSI GTX 1060 Aerox 6 GB.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Anakart: ASUS Prime B450M K
RAM: G.Skill 2x8 3000MHz 16 GB RAM.
SSD: Kingston'un bir modeli hatırlamıyorum 500GB.
PSU: 600watt Rampage Bronze 80+
----------------------------------------------------------------------------------
Başka bir şey aklıma gelmedi merak ettiğiniz veya benim unuttuğum başka bir parça varsa belirtiniz.
Not: Öneri yaparken fazla yüksek parçalar önermeyin dediğim gibi bütçem o kadar fazla yok öğrenciyim.
Ekran kartı: MSI GTX 1060 Aerox 6 GB.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Anakart: ASUS Prime B450M K
RAM: G.Skill 2x8 3000MHz 16 GB RAM.
SSD: Kingston'un bir modeli hatırlamıyorum 500GB.
PSU: 600watt Rampage Bronze 80+
Başka bir şey aklıma gelmedi merak ettiğiniz veya benim unuttuğum başka bir parça varsa belirtiniz.
Not: Öneri yaparken fazla yüksek parçalar önermeyin dediğim gibi bütçem o kadar fazla yok öğrenciyim.
Son düzenleyen: Moderatör: