GTX 1070 ile 60 Hz performansını alacağıma 2 3 yıl sonra yeni kart alırım. Ki oda ultra oynamak için. Üst düzey kartlarda monitör 2. plana atılmamalıdır.
Bence öyle, çünkü 2k'da Ultra'da zaten 144FPS almayacak AAA oyunlarda. 4k'da orta-yüksek ayarlarda da 144 almayacak. Ben de FPS ya da çok fazla FPS'e ihtiyaç duyan oyunları fazla oynamıyorum. Benim için yenileme hızı önemli değil o yüzden. 144Hz 1080p alacağıma ben 2k monitör alırdım, tam olarak çözünürlüğü kullanmak için.Bu kişiden kişiye değişen bir olay değil. GTX 1070'i 1080p, 60 Hz monitörde kullandığında tam performansını alamayacaksın.
Konuştuğumuz kart 1070 iken neden 1080p'den bahsediyoruz o zaman hocam? Ben DSR'ı düşünerek yazıyordum ilk baştan beri.Arkadaşım ben 1080p için konuşuyorum. 2K çözünürlükte 144 FPS alamayağını biz de biliyoruz.
Nasıl yetersiz geliyor, söylesene. RX 580 ile 2K falan mı kullanmayı düşünüyorsunuz?RX 580 bile 1080p de yetersiz kalabiliyor. Bence 1070 + 60HZ monitör iyidir. İleride monitörü değiştirirsin.
Yeni çıkacak olan oyunların grafiklerine bakarsak bence GTX 1070 daha mantıklı olur. Far Cry 5'in fragmanını görmediniz mi? Tamam Ubisoft bazen şişirilmiş fragmanlar yayınlayabiliyor ama oyunların grafik kalitesinin yükseldiği için RX 580 yeni oyunları 1080P ultra ayarlarda oynatamayabilir. Oynatsa bile FPS biraz düşük olabilir. 2K için DSR'de kullanılabilir.Konu 1080p olduğu için olabilir mi?
Nasıl yetersiz geliyor, söylesene. RX 580 ile 2K falan mı kullanmayı düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.