GTX 1070 Anlık FPS Düşüşü

Daha fazla  
Uzun zamandır bunun çözümünü arayıp durdum, GTX 1070 ile anlık takılmalar yaşıyordum. İlk çıkan sürücüye döneyim dedim bakalım neler olacak 368.39 adlı sürümü indirdim ve kurdum. Anlık takılmalar çok azaldı hatta olmuyor denecek kadar az. Ben artık büyük ihtimal bu sürücüyü kullanacağım, FPS değerleri 5 FPS falan daha fazla. İlerde Sorun çıkar mı?

Windows 10 hangi sürüm kullanıyorsunuz. Güncel değilde bu bile sorun yaratabilir. Bazı kullanıcılar güncellemeleri kapatıyor bundan dolayı uyarayım dedim.

Windows 10 1903 her gün 1 defa güncelleme varmı diye kontrol ediyorum. 368.39'da kalacağım büyük ihtimal bi sorun cıkmaz herhalde.

Bazenleri çalışan şeye dokunmamak lazım. 😄 Çünkü çok hata veren sürümler yayınlanabiliyor. Her türlü program veya sürücü için konuşuyorum. Ne kadar "son sürümü yükleyin", "güncellemeleri yapın" gibi şeyleri söylesem de bazenleri güncelleme yaparken korkmuyor değilim. 🙃

Yeni sürücü gelene kadar şuanki sürücüyü kullan bence.

Sorununuz kesin olarak çözüldü mü? Bende aynı sorunları yaşıyorum HDD den şüpheleniyorum ama sağlık konusunda %100 bir HDD. Eğer sizinki işe yaradıysa bende deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı