GTX 1070 FPS Düşüşü

• Konuyu başlatan Lc35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.629
@Sero Zaten yapmıyor. Ama 1070 gibi bir karttan en yüksek performans için en düşük 1080P de açılmalı. Sırf darboğaz değil RAM düşüklüğü ve HDD sorunundan da kaynaklanabilir.
Kesinlikle haklısınız. Bu düzeyde bir ekran kartının tam verimde çalışabilmesi için Full HD ayarlarda çalıştırılması gerekir. Ama dediğiniz gibi ram ve HDD den kaynaklanan sorunlarda olabilir.

@Lc35 Dostum hangi çözünürlükte oynuyorsun?
1920x1080

İşlemci dar boğazı mevcut az da olsa mevcut ama oyunu uzun süredir oynuyorum. Yani bu yeni oluşmuş bir hata ve çok enteresan. Daha önce yaptığım şeylerle şu an yaptığım şeyler arasında hiç bir fark yok. Ram konusunda 16 olması gerektiğini düşünen herkese katılıyorum bu arada.

Bu arada SSD kullanıyorum, HDD değil.

1920x1080

İşlemci dar boğazı mevcut az da olsa mevcut ama oyunu uzun süredir oynuyorum. Yani bu yeni oluşmuş bir hata ve çok enteresan. Daha önce yaptığım şeylerle şu an yaptığım şeyler arasında hiç bir fark yok. Ram konusunda 16 olması gerektiğini düşünen herkese katılıyorum bu arada.

Bu arada SSD kullanıyorum, HDD değil.
Monitörün destekliyorsa 1440P de açar mısın? Açmıyorsa DSR aktif edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı