GTX 1070 CS:GO Düşük FPS

R5 1600 ve 1070 ile eski dust 2 haritasında tünelde yere bakınca 890 FPS görmüşlüğüm var. Şimdi zar zor 300'ü görüyor.
Sorunum şimdilik çözüldü arkadaşlar saolun şuanda 300-400 fps arası alıyor 300e sabitledim. Herkese teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bana ait. Kendim çektim 3 oyundaki performansı isteyen izleyebilir. Değerler bana göre iyi sizde yorumlarsanız sevinirim.

Sorunum şimdilik çözüldü arkadaşlar saolun şuanda 300-400 fps arası alıyor 300e sabitledim. Herkese teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bana ait. Kendim çektim 3 oyundaki performansı isteyen izleyebilir. Değerler bana göre iyi sizde yorumlarsanız sevinirim.

GTA V MSAA 8X yapınca fps 30'a düşüyor bende yer yer.

Şöyle söyleyebilirim 60 fps’den sonrası kullanıcının kendi keyfine kalmış rakamlardır bana kalırsa dikey senkronizasyonu açarsan 60’da sabitler takıntı yapmassın çünkü 1000 alsa bile senin gözün 60’dan fazlasını algılamaz.

Tamamen yanlış, söylediğiniz teknoloji düzgün çalışmıyor, çalışırken bile zaten dediğiniz gibi gözün algılama sınırı gibi şeyler duruma etki etmiyor. "Frames per Second" değeri ne kadar yüksek olursa o kadar akıcı bir görüntü alınır. Dediğiniz VSync teknolojisi de zaten monitörle tam eş zamanlı olamıyor. Hadi olsun, yine de (özellikle CSGO gibi rekabet tabanlı bir oyunda) karenin sınırlanması dezavantaja neden olur.
Gözümüzün ise 60 kareden fazlasını algılamaması diye bir şey zaten yok. 120 FPS video kayıtları alınıyor, 60 kareden fazlasını göremiyorsanız adamlar neden videonun boyutunu boş yere iki katına çıkarsın?
50-60 civarı FPS alan bir bilgisayarda VSync açık ve kapalı haldeyken CSGO oynamayı deneyin. Sonra aynısını aynı ayarlarda 300-400 alan bir bilgisayarda deneyin. Dediğinizin ne kadar yanlış olduğunu göreceksiniz.

CS:GO yaptığı güncellemelerden dolayı çoğu kullanıcının fps değerleri düştü. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. 60 fps altına indiği sahneler olmuyor değil.

Ekran kartı güncelle bir de görev yöneticisinden performans bölümüne gelip bir ekran görüntüsü atarsen belki yardımcı olurum. Fakat arka planda oyun varken atarsan iyi olur.

msaada max 4x var
,
Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı