GTX 1070 CS:GO Düşük FPS

Aynı işlemci ve ekran kartına sahiptim. Benim de aynı şekilde FPS değerlerim 200-250 civarı geziyordu. CS:GO tüm ayarları yükseltilip oynanacak bir oyun da değil maalesef.

CS:GO dediğin oyun 4:3 ekran formatında genelde en düşük ayarlarda oynanır. Bu oyunda ekran kalitesi değil performans aranır çünkü çözünürlük ve detay ne kadar yüksek olursa dikkat o kadar dağılır ve focus daha aza iner. Bugün bile çoğu profesyonel oyuncu en düşük ayarlarda oynar 1080p'de oynayan nadirdir hele ki ayarları sona ayarlamayı saymıyorum bile. Sana tavsiyem eğer azıcık oynayabiliyorsan düşük ayarlara çekmen, 200 FPS civarı verirse yeter zaten 240 Hz monitör kullanmıyorsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO dediğin oyun 4:3 ekran formatında genelde en düşük ayarlarda oynanır. Bu oyunda ekran kalitesi değil performans aranır çünkü çözünürlük ve detay ne kadar yüksek olursa dikkat o kadar dağılır ve focus daha aza iner. Bugün bile çoğu profesyonel oyuncu en düşük ayarlarda oynar 1080p'de oynayan nadirdir hele ki ayarları sona ayarlamayı saymıyorum bile. Sana tavsiyem eğer azıcık oynayabiliyorsan düşük ayarlara çekmen, 200 FPS civarı verirse yeter zaten 240 Hz monitör kullanmıyorsan.
Benim sorunum düşük FPS profesyonel oyuncuların nasıl oynadığı değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Dakika 22) bu adam full en yüksekte 400 FPS alıyor. Benim sorum şu benim kart neden almıyor?

Aynı işlemci ve ekran kartına sahiptim. Benim de aynı şekilde FPS değerlerim 200-250 civarı geziyordu. CS:GO tüm ayarları yükseltilip oynanacak bir oyun da değil maalesef.
Düşürsem de FPS artmıyor zaten.

Güzel kardeşim aldığın değerlerde sıkıntı yok. Bak bende de Ryzen 5 1600 ile GTX 1060 var 1080p full ayarlar açık aldığım FPS 144 civarı. Kendi ayarlarım 1280x1024 en düşük ayarlar ise 300 FPS. Kısaca yüksek FPS istiyorsan ayarlarını düşür.

Dosya Ekleri

• 20180104002040_1.jpg
    20180104002040_1.jpg
    378,9 KB · Görüntüleme: 297
Güzel kardeşim aldığın değerlerde sıkıntı yok. Bak bende de Ryzen 5 1600 ile GTX 1060 var 1080p full ayarlar açık aldığım FPS 144 civarı. Kendi ayarlarım 1280x1024 en düşük ayarlar ise 300 FPS. Kısaca yüksek FPS istiyorsan ayarlarını düşür.
Benim daha öncek aynı sistem sadece RX 470 4G vardı o kart ile 300-350 FPS alıyordum.
Bu kartın daha düşük FPS vermesi normal mi?
İstediği kadar 1080p için, CS:GO için güçlü bir kart olsun ama RX 470 4G den daha az FPS vermesi bence normal değil.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler durum çok değişik bir şekilde düzeldi.
Ufak bir video birleştirme edit işim vardı yaptıktan sonra GPU ile render aldım sonrasında oyunu açtım ve FPS 300'e sabitti, biraz şaşırtıcı bi durum. Nedenini hala anlamış değilim ama sorunum kalmadı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı