GTX 1070 CS:GO'da 250 FPS

Obblomov

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar sistemim GTX 1070 Ryzen 5 2600 8 GB 3200 MHz RAM. Bu sistemle CS:GO'da 250 300 FPS alıyorum halbuki testlere göre 400 FPS almalıyım. Driverların güncellemelerini yüklemedim bu yüzden mi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna girip konsoldan fps limitini ayarlamanız gerekir. 300'e limitli oluyor fps CSGO'da. Ayrıca 300 fps-400 fps arasında bir fark olacağını sanmam.
Dostum nasıl yapacağım herhangi bir bilgin var mı? Zaten benim için 150 fps fazlası yeter de artar bile lakin benim için bu naums meselesi oldu diyebilirim:)

Oyun ayarlarından "geliştirici konsolunu etkinleştir" tuşuna basın ardından klavyenizde sol üstte bulunan "é" tuşuna basın. Karşınıza konsol açılacaktır. Oraya "fps_max 0" yazın. "0" sınırsız demektir, eğer isterseniz 1000 yazın farketmez.

150 fps fark edecek kadar mı önemli işlemcinin intel olması?

Ram i bilmiyorum ama izlediğim bir videoda gtx 1070 ve ryzen 5 2600 ile 450 fps alıyordu adam.

Ramim tek modül ne kadar fark eder.

Dostum testlerde adamlar 400 fps alıyor.
Ama CS:GO'ya panorama güncellemesi gelince benimde FPS düştü. Bende RX 580, İ7 6700 işlemci var ve 600 FPS'yi gördüm ve güncelleme geldi 400-500'ü anca görüyor yani. Muhtemelen oyun güncellemesinden kaynaklı. Ama o oyun çoğunlukla intel işlemcilerde daha çok performans veriyor.

Merhaba dostlar sistemim GTX 1070 Ryzen 5 2600 8 GB 3200 MHz RAM. Bu sistemle CS:GO'da 250 300 FPS alıyorum halbuki testlere göre 400 FPS almalıyım. Driverların güncellemelerini yüklemedim bu yüzden mi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

Neredeyse aynı sisteme ben de sahibim, fakat FPS değerim senden daha düşük. Kırıcam fanlarını bu ekran kartının.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı