GTX 1070 CSGO %70 ekran kartı kullanımı

Selim Şentürk

Hectopat
2. el PC aldım. GTX 1070 i5 6600k 16 GB RAM Gigabyte Z170 anakart var. Ekran kartı mining yapılmış falan olabilir mi?

Yoksa bi ayarla yapılabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun yok. O seviyelerde kullanılması çok normal. CS:GO, elindeki kartı zorlayacak bir oyun değil çünkü. GTA 5, BF1, PUBG gibi oyunlarda test edersen GPU kullanımının yükseldiğini görebilirsin. Ayrıca oyunda donma, takılma, FPS düşmesi yaşanmıyorsa GPU kullanımını kafaya takmanıza gerek yok.

Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz ve hangi grafik ayarlarında? Çözünürlüğü en yükseğe grafikleri de en yükseğe çekmeye özen gösterin.. Eğer hala problem devam ederse, ona problem denemez çünkü GTX 1070 muazzam bir kart CS:GO o kadar da iyi bir oyun denilemez.. Keyifli oyunlar.

1920x1080 çözünürlük en düşük yaralarda oynuyorum.
1050 Ti kullanan arkadaşım benden daha fazla FPS alıyor kafayı yiyecek duruma geldim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese Merhaba
Bilgisaayarı açtığımda ekranın heryeri fotodaki gibi nokta nokta oluyor sebebi nedir acaba
ekran kartı driverini güncelledim söktüm yeniden taktım ama yine aynı

Dosya Ekleri

• ekran.jpg
    ekran.jpg
    397,1 KB · Görüntüleme: 68
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı