GTX 1070 Founder's Edition alınmalı mı ?

Asus, Evga, MSI'den çıkacak ilk kartlar FE tasarımı ve FE fiyatı ile geliyor. Yani custom denilen özel soğutmalı modeller için her hangi bir tarih verilmedi. Nvidia'nın buna bir kısıtlama getirmiş olması muhtemel. Belirli bir süre FE satışı olacak sonrasında özel soğutmalı modeller gelecek.
Nvidia'nın mantığı şu şekilde; "biz bu kartı üretmek için marsa yolculuk yapacak kadar bütçe harcadık, ilk çıkan kart FE modeli olacak ve 699$'dan satılacak". Kart için hevesli ve aceleci olanlar mecbur bu modeli almaya. Lâkin ben biraz bekleyip yanında güzel bir oyun "bundle" ile birlikte -muhtemelen Battlefield1- MSI almayı düşünüyorum. Hem bu arada belki soğutma olarak TwinFrozr6 da gelebilir.
FE'deki vakum fan yük altında çok ses yapıyor ve daha pahalı. Asus, MSI veya EVGA model kartların çoğu 699$'dan ucuz olacaktır. EVGA Kingpin veya hybrit soğutuculu modeller hariç tabi.
Orası öyle ancak en fazla ne kadar gecikebilir ki custom modeller?

Haziran sonuna kadar çıkmazsa GTX 1070 RE veya başka bir ekran kartı almayı planlıyorum. O kadar beklemek istemem.

Orası öyle ancak en fazla ne kadar gecikebilir ki custom modeller?
Bu işler aceleye gelmez. 1 ay beklemek belki şimdi çok uzun geliyor ancak 1500TL para verdiğin ürün için keşke 1 ay bekleseydim de şunu alsaydım demek de çok kötü olur.
Ben nisan ayının sonunda topladım PC'yi. Tek eksik ekran kartı. Şu an idare ediyorum. Bugün The Division aldım mesela ama oynayacak ekran kartım yok. 31 Mayısta Witcher 3 son ek paketi geliyor ben seasson pass olarak almıştım yani geldiği gün Steam'den otomatik inecek ama ekran kartım olmadığı için oynayamayacağım.
Toplamda 2 ya da 3 ay beklemiş olacağım. Sabır ya sabır :)

Bu işler aceleye gelmez. 1 ay beklemek belki şimdi çok uzun geliyor ancak 1500TL para verdiğin ürün için keşke 1 ay bekleseydim de şunu alsaydım demek de çok kötü olur.
Ben nisan ayının sonunda topladım PC'yi. Tek eksik ekran kartı. Şu an idare ediyorum. Bugün The Division aldım mesela ama oynayacak ekran kartım yok. 31 Mayısta Witcher 3 son ek paketi geliyor ben seasson pass olarak almıştım yani geldiği gün Steam'den otomatik inecek ama ekran kartım olmadığı için oynayamayacağım.
Toplamda 2 ya da 3 ay beklemiş olacağım. Sabır ya sabır :)
Sabrını takdir ettim :), ama ben öğrenciyim ve yazları okul zamanına göre baya fazla bilgisayar oynuyorum, böyle olunca da sistemimi yaz tatili çok geçmeden almış olmak istiyorum.

Yaz tatilini bilgisayar başında mı tüketeceksin.
Büyük hata.
Bence kendine o parayla güzel bir bisiklet al çok daha fazla eğlenirsin.

10 Haziranda çıkacak olan Founders Edition değil mi?

En yakın zamanda çıkacak olan Evga modeli değil mi?
GTX1070 için değil GTX1080 için EVGA, Gigabyte, Zotac , Asus, Pny, Galax kartları hazır az çok tasarımlarını da gösterdiler şimdi Msi ne yenilik var onu bilmiyorum. Zaten GTX1080 yarın itibari ile satışa sunulucak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı