GTX 1070 Founder's Edition alınmalı mı ?

hocam kötü değil. ama iyi de değil. onun yerine partnerleri bekleyip oc olanaklı, veya daha gelişmiş soğutmalı bir model alabilirsin. 5-6 hafta olsa şahsen ben de beklemezdim fakat 10 gün için beklenmeli diye düşünüyorum

hocam kötü değil. ama iyi de değil. onun yerine partnerleri bekleyip oc olanaklı, veya daha gelişmiş soğutmalı bir model alabilirsin. 5-6 hafta olsa şahsen ben de beklemezdim fakat 10 gün için beklenmeli diye düşünüyorum
10 gün içinde çıkacağı kesin mi?

Bir hafta içinde kesin çıkar. 1080 FE 27 mayısta, partnerlerin modelleri de haziran başı çıkacak. Genelde böyle oluyor. Bir en fazla iki haftada çıkar özel modeller.

Üstüne alınmanı asla istemiyorum, GTX 1080-1070 serisini 2016 yılında full 4k oynamayacaksan tamamen gereksiz. Yok 10 kat hızlıymış falan hikaye onun yerine 970 al üstünede ekipmanını tamamla. Almak tamamen para israfı benim görüşüm. 2016 yılı için konuşuyorum, 970 kartı şuanda tüm oyunları Ultra'da açıyor.

Üstüne alınmanı asla istemiyorum, GTX 1080-1070 serisini 2016 yılında full 4k oynamayacaksan tamamen gereksiz. Yok 10 kat hızlıymış falan hikaye onun yerine 970 al üstünede ekipmanını tamamla. Almak tamamen para israfı benim görüşüm. 2016 yılı için konuşuyorum, 970 kartı şuanda tüm oyunları Ultra'da açıyor.

Şu anı konuşursak evet dediğinizde haklısınız. Ama herkes 1-2 yılda bir ekran kartı yenileyecek lükse sahip değil, alırken en az 4-5 yıl iş görsün istiyor alanların çoğu (ben de dahil)

Technopat açıkladı bu konuyu, MSI, Asus, Evga gibi markaların GTX1080'i 27 Mayıs'ta, GTX1070'i 10 Haziran'da satışa sunulacak. Fakat bunlar yurtdışı için, ülkemize gelmesi 1-2 hafta alır. Ayrıca ilk Vatan'a gelmez. Gelse bile kazıklarlar Vatan her zamanki gibi. Sinerji, Teknobiyotik gibi firmalara gelmesi hemen hemen Vatan ile aynı olur. Sonuçta MSI'ın ekipmanları ilk olarak Sinerji, sonra Teknobiyotik, bunlardan haftalar sonra Vatan'a geldi.

da
Tamam şu an 970 tüm oyunları açıyor ama amacım geleceğe yönelik yatırım yapmak ayrıca maksimim 200tl fazla fiyata vereceği performans kesinlikle değer.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı