GTX 1070 FPS Düşmesi

Makaleler
2
Battlefield 1'de 90-120 bir FPS değerim vardı. Şimdi düştü 70-90 arasına, bazen bir drop yiyorum kasıyor PC 30-60 arası olup bir kaç saniye içerisinde topluyor kendini. Herşey güncel eminim. DOOM aldığım FPS ortalaması 150. Bu kasmalar, donmalar neden oluyor olabilir? Bilgisayar son güncelleme olarak, güç kaynağımı değiştirdim ve bir SSD ekledim. Bunları yapmadan önce bir sıkıntım yoktu. SSD'de 15 GB boş yerim var, doldurdum :). İşlemci sıcaklığım 50 bile olmazdı, şimdi 60 oluyor. Ekran kartım 65-75 arası takılıyor. SSD sıcaklıklarım yük altında 45 civarı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen oyun orijinal değil ve bitcoin miner yükledi. Bilgisayar açıldıktan 10-15 dakika sonra, görev yöneticisinden açık olan uygulamalara bakmak lazım. İçlerinden biri ciddi kullanımda bulunuyorsa, sorun ondadır.

Muhtemelen oyun orijinal değil ve bitcoin miner yükledi. Bilgisayar açıldıktan 10-15 dakika sonra, görev yöneticisinden açık olan uygulamalara bakmak lazım. İçlerinden biri ciddi kullanımda bulunuyorsa, sorun ondadır.

Muhtelemen oyun orijinal değil. Hmm.. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Oyun orijinal, korsan hiç bir şey kullanmam.

Mafia 3 oynuyorum, 30 FPS oluyor bazen. Arabayla hızlı giderken bir yere çarpınca fena kasıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı