GTX 1070 G1 Gaming Rock vs Aorus

Ömer Yuvacı

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, haftalardır yeni bir sistem toplama üzerine uğraşıyorum. Birçok yeni konu açtım ve araştırdım, en sonunda sistemin %80'i bitti. Şu an bütçe 6000 6500 arası (monitör dahil). Ekran kartı ve monitör dahil değilken 4330 TL ediyor bilgisayarın fiyatı. Aklımda gtx 1070 modeli var fakat hangi markadan seçeceğim bilemedim. Gigabyte'nin G1 Gaming Rock modeli ve Aorus modeli arasında kaldım. Aralarında soğutma bakımından veya malzeme kalitesi bakımından ne kadar fark var bilmiyorum. Bu yüzden tavsiyenizi istiyorum, sizce hangi modeli almalıyım ? Model olarak başka modelleride tavsiye edebilirsiniz :)
Ayrıca sizden bir ricam daha var, bu ekran kartına nasıl bir monitör almalıyım ? Aklımda 2 seçenek var bu ikisinden birini mi seçeyim yoksa sizin başka önerileriniz var mı ?

Oynadığım oyunlar,

• Ark Survival Evolved
  • Rust
  • H1Z1
  • GTA5
  • CS:GO
  • League Of Legends
  • Elder Scrolls SKYRİM
(ve çıkarsa Mount&Blade Warband 2 (BannerLord :D:D)

Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum. :utanç:

Son düzenleyen: Moderatör:
İki ekran kartı arasındaki tek fark soğutma. İki modelde gayet başarılı bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. İsterseniz gözünüze hoş gelen veya daha ucuz olanını tercih edin. İlk monitörü alabilirsiniz 1080p'de 144Hz değeri GTX 1070 için kuş gibi gelicektir. 4K monitörde, 4K çözünürlükte GTX 1070 ile ayarları kısmadan istediğiniz performansı elde etmeniz çok zor olucaktır. Alternatif olarak 2K monitörde tercih edebilirsiniz. 2k GTX 1070 için ideal bir çözünürlük.

İki ekran kartı arasındaki tek fark soğutma. İki modelde gayet başarılı bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. İsterseniz gözünüze hoş gelen veya daha ucuz olanını tercih edin. İlk monitörü alabilirsiniz 1080p'de 144Hz değeri GTX 1070 için kuş gibi gelicektir. 4K monitörde, 4Kçözünürlükte GTX 1070 ile ayarları kısmadan istediğiniz performansı elde etmeniz çok zor olucaktır. Alternatif olarak 2K monitörde tercih edebilirsiniz. 2k GTX 1070 için ideal bir çözünürlük.

2k için ucuz monitör bulamadım eğer bildiğiniz bir model var ise acaba linkini atabilir misiniz ? Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim.

4K bu kart için fazla. İşlemciniz nedir? GTX 1070 ile 2K oynamayı öneririm ben. Ayrıca attığınız Aorus model stokta yok. Ben olsam Aorus modeli alırdım.

Bütçeniz ne kadar monitör için?

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, işlemcim r5 1600. Sabah stoktaydı ama kritik stok diyordu az kalmıştı herhalde birisi almış. Bütçem 1300 Tl ama bütçeyi aşamam.

LG 25 25UM58-P 5ms 2560x1080 60Hz

Böyle bir monitör buldum acaba fiyatında bir sıkıntı mı var yoksa oyun için uygun olmayn bir monitör mü ?

Bazı oyunlarda ayar kısmanız gerekebilir. Keşke 1080P 144Hz bir monitör alsaydınız.

Bence oyunlarda Çok yüksek ile yüksek ayarlar arasında pek fark yok onun yerine 4k'da daha güzel bir görüntü ile oynamak daha keyifli olur :D:D. Yorumunuz için teşekkür ederim varsa bir monitör tavsiyeniz ona da bakabilirim.

Birde şu DSR olayını soracaktım linkini verdiğim 1080p monitörde kullanılabiliyor mu ? Kullanılabiliyor ise nasıl kullanılıyor ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı