GTX 1070 Gaming X Sistem Assassin's Creed Odyssey FPS Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

MaximillianKhan

Hectopat
Daha fazla  
AC Oddysey'de medium-Low arası ayarlarda mevcut sistemimle çok düşük FPS değerleri alıyorum. Mevcut sürücülerimin hepsi güncel ve sistemimde darboğaz problemi de yok. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Sistemim:
MSI GTX 1070 Gaming X 8G.
Intel i7 6700.
Corsair Vengeance 3000MHz 16 GB RAM.

Aldığım ekran görüntüsü medium ayarlarda çekilmiştir.

Normal şartlarda o kombinin AC:Odyssey'de high/ultra ayarlarda darboğaz yapmaması gerekiyor. Daha aşağı grafik ayarlarında işlemci maalesef @sekerr'in de dediği gibi tıkanıyor, zaten AAA bir oyun, bence yüksek grafiklerde oynayın derim böyle bir oyunu. Aşağıya da videoya paylaşıyorum, bakabilirsiniz. Eğer bu grafik presetlerinde de 40-45 FPS gibi değerler görüp CPU kullanımı da genel olarak %95 üstü seyrederse sisteminizde arka planda çalışan (ki büyük ihtimal arkada bir şeyler açık, 1080p'de AC:Odyssey 8 GB'tan fazla RAM kullanmaz), uygulama/program veya trojan kaynaklı birtakım çalışan işlem dizileri işlemciyi fazlasıyla yoruyor olabilir, eğer buna benzer gibi bir durum tespit ederseniz güncel sürücülerle beraber temiz Windows kurulumu yapmanızı tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…