Çözüm GTX 1070 GTA 5 FPS Düşmesi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dostum,

Bu çift monitör konusu aklıma takılıyor. Hiç bilmediğim bir konu bu benim. Bundan kaynaklı bir şey olabilir mi acaba? Ayrıca son olarak en son 50 FPS mi alıyorsun? 50' nin altına düşmüyorsa Hz değerini 50 yapıp dener misin bir de grafik ayarlarından?

Dostum,

Bu çift monitör konusu aklıma takılıyor. Hiç bilmediğim bir konu bu benim. Bundan kaynaklı bir şey olabilir mi acaba? Ayrıca son olarak en son 50 FPS mi alıyorsun? 50' nin altına düşmüyorsa Hz değerini 50 yapıp dener misin bir de grafik ayarlarından?
Hz değeri 60'dan ne çıkıyor ne iniyor. Çift monitöründe çok etkisi olmadığından eminim.

Hz değeri 60'dan ne çıkıyor ne iniyor. Çift monitöründe çok etkisi olmadığından eminim.

Hocam 60 dan çimenlerde bile inmiyorsa bir sorun kalmamış olması gerekiyor . Akıcılıkta bir sorun yoktur herhalde artık değil mi?

60 dan 56 ya düşen FPS'i nasıl hissediyorsunuz? Benim daha önce başıma gelmedi. Bu yırtılma gibi olaylar her oyunda olur mu? 150-300 FPS arası LOL oynuyorum hiç rahatsız olmadım.

Her oyunda olmayabilir. GTA 5' de olur. 80 FPS' den 60 FPS' ye inmek birşey hissettirmez. Ama 60 Hz bir monitörde 60 FPS' den 57 FPS' ye düşmeyi öyle bir hissedersin ki benim gibi 6500 TL verdiğin sistemi kaldırıp balkondan atasın gelir Benim hatam ilk önce monitörü almak oldu. Aslında Rx 480 almıştım o yüzden monitör gayet iyiydi. Ama bir anda kendimji kaybedio GTX 1070' e geçince monitör beni frenledi bu sefer. 130 140 FPS aldığım oyunları mecburen 60 FPS' e sabitliyorum yırtılma yüzünden.

Hocam monitör değiştirsem ne faydası olur tavsiye ediyormusunuz benim monitör baya eski 1360x768

Dostum şöyle hesaplayabilirsin. 60Hz monitörde 60 FPS üzeri değer alırsan VYSNC açmazsan yırtılma olması kuvvetle muhtemeldir. Ben GTA 5' de ben hele de 1080p açarsam oyunu 150 FPS civarı alıyorum ama monitör 60Hz olduğu için VSYNC açıp FPS değerini 60' a sabitlemek zorunda kalıyorum.

Sizin monitör kaç hz?

Dostum şöyle hesaplayabilirsin. 60Hz monitörde 60 FPS üzeri değer alırsan VYSNC açmazsan yırtılma olması kuvvetle muhtemeldir. Ben GTA 5' de ben hele de 1080p açarsam oyunu 150 FPS civarı alıyorum ama monitör 60Hz olduğu için VSYNC açıp FPS değerini 60' a sabitlemek zorunda kalıyorum.

Sizin monitör kaç hz?
Hocam 60 Hz. benimde. Monitör alırsam ozaman rahat mı edeceğim? İşlemci değiştiriyorum rahatsızım, Ekran kartı değiştiriyorum rahatsızım. Monitör rahatlatacak mı :D

Hocam 60 Hz. benimde. Monitör alırsam ozaman rahat mı edeceğim? İşlemci değiştiriyorum rahatsızım, Ekran kartı değiştiriyorum rahatsızım. Monitör rahatlatacak mı :D

Dostum senin farklı bir problemin var. Senin 60 FPS üzerine çıkmıyor VSYNC kapalı bile olsa. Senin bir yerde sıkıntı var ama anlayamadım. Monitör ile FPS yükselmez. Monitör örneğini yırtılma sorunu için verdim.

Siz de şuan problem var mı GTA 5 de? Oyunun varsayılan ayarlarında VSYNC kapalıyken bencmark testinde en düşük ve en yüksek FPS değerleri neler şuanda?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı