- Makaleler
- 17
Merhabalar, bugün İnternet'te gezinirken resimdeki yazıyı gördüm. Açıkçası bana pek gerçek gibi gelmedi ama siz değerli üyelere bir sormak istedim. GTX 1070, GTX 1080'den daha mı yavaş ?
Merhabalar, bugün İnternet'te gezinirken resimdeki yazıyı gördüm. Açıkçası bana pek gerçek gibi gelmedi ama siz değerli üyelere bir sormak istedim. GTX 1070, GTX 1080'den daha mı yavaş ? Eki Görüntüle 161901
Daha 1070 ile 1080 modellerini mantık olarak kıyaslayamazken ikisininde aynı hızda olacağını düşünüyorsun, ve bu sahip olduğun bilgiler ile insanlara ekran kartları öneriyorsun. Ben kendi fikrimi belirttim. Ayrıca size yazık değil, o insanlara yazık. Kimlerden öneri alıyorlar.Daha önceden 1070'in 1080 kadar güçlü olacağını okumuştum, şimdi ise daha yavaş olacağı yazısını görünce de kafama takıldı sordum. Bunda bir yanlış mı var ? Ayrıca insanlara ekran kartı önermemin neresi yazık ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.