GTX 1070, GTX 1080'den Daha Mı Yavaş ?

Makaleler
17
Merhabalar, bugün İnternet'te gezinirken resimdeki yazıyı gördüm. Açıkçası bana pek gerçek gibi gelmedi ama siz değerli üyelere bir sormak istedim. GTX 1070, GTX 1080'den daha mı yavaş ?
Resim.png

Merhabalar, bugün İnternet'te gezinirken resimdeki yazıyı gördüm. Açıkçası bana pek gerçek gibi gelmedi ama siz değerli üyelere bir sormak istedim. GTX 1070, GTX 1080'den daha mı yavaş ? Eki Görüntüle 161901

Hocam ekran kartlarıyla ilk tanışman GTX 1080 ile mi?

Daha önceden 1070'in 1080 kadar güçlü olacağını okumuştum, şimdi ise daha yavaş olacağı yazısını görünce de kafama takıldı sordum. Bunda bir yanlış mı var ? Ayrıca insanlara ekran kartı önermemin neresi yazık ?
Daha 1070 ile 1080 modellerini mantık olarak kıyaslayamazken ikisininde aynı hızda olacağını düşünüyorsun, ve bu sahip olduğun bilgiler ile insanlara ekran kartları öneriyorsun. Ben kendi fikrimi belirttim. Ayrıca size yazık değil, o insanlara yazık. Kimlerden öneri alıyorlar.

GTX 970 nasıl GTX 980'den yavaşsa, R9 380 nasıl R9 390'dan yavaşsa, GTX 1070 de GTX 1080'den daha yavaş. Kaynak neresi bilmiyorum, önemli de değil ama tamamen yanlış bir bilgi üzerinden gitmişsiniz.

GTX 1070'in ilk duyurulduğu günlerde 1080 kadar güçlü olacağı yazısını okumuştum, şimdi ise 1070 hakkında yeni bilgiler yayınlanmış ve daha yavaş olacağı yazılmış. Bir hata yapmışım, özür diliyorum. Konu kilitlenebilir. Ayrıca, herkesin hatası olabilir, burda da bir hata yapmışım, neden bu kadar büyütülüyor anlamadım ? ''İnsanlara yazık, kimlerden öneri alıyorlar'' Çok ağır bir cümle.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı