GTX 1070 İçin 1800 TL Monitör Önerisi

snopys

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ve iyi Sosyaller,
Sistemimde FX 6300 ve GTX 1070 bulunmakta.
Nasıl bir monitör alacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Oyunlarda 1080p çözünürlükte, ekran kartım neredeyse çoğu oyunda %50 %60 kullanılıyor, işlemcimde hız aşırtma mevcut 4.3GHz. Sistemime uygun monitör olsa yeterli benim için.

4k'da daha da çok rahatlar. Fps azaldıkça işlemci rahatlar. Çözünürlük arttıkça gpu zorlanır.
ASUS 28" PB287Q 1ms 4K HDMI+DP Gaming Monitör
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4k'da daha da çok rahatlar. Fps azaldıkça işlemci rahatlar. Çözünürlük arttıkça gpu zorlanır.
ASUS 28" PB287Q 1ms 4K HDMI+DP Gaming Monitör
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumun için teşekkürler, önerdiğin monitörü almayı düşünüyordum ama şöyle bişey varki şuanki işlemcimle gta v de fps limiti olmadan en düşük 65 en yüksek ise 80 leri gördüm sonucta cokta güçlü bir işlemci değil. O yüzden 4k monitör alsammı diye düşünüyorum 60 hz. Arada kaldım bu yüzden :)

@snopys
En uzun süre kullanılan bileşenlerden birisi monitör. Bu yüzden eğer 60hz seni asla rahatsız etmeyecekse alabilirsin. 120hz ve üzerine alıştıktan sonra aşağısı resmen çöp gibi geliyor insanın gözüne.

Diğer taraftan GTX 1080 'in ultra ayarlarda , 4k çözünürlükte 60 FPS'yi tutturamadığı zaten biliniyor. Performanstan ödün vereyim ama 4k göreyim nasıl olsa upgrade yaparım diyorsan 4K olan modeli alınabilir.

Geç oldu fakat yorumlarınız için teşekkürler,ASUS 24" VG248QE modelini aldım gerçekten çok güzel monitör.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı