GTX 1070 İçin 240 Hz Monitör Almak

Selamlar saygı değer Technopat ailesi. Size bir sorum olacak, şu anda hali hazırda;
  • MSI GTX 1070 GPU
  • Intel Core i5 6600 CPU
  • 3000 MHz'lik 16 GB RAM'im var
CS:GO oyununu uzun süredir oynuyorum ancak sahip olduğum 60 Hz değerine sahip Next televizyon, monitör bile değil artık canıma tak ettirdi açıkçası ve her zaman aldım mı elimden gelen en iyisini alma derdim vardır bu yüzden 144 Hz bir monitöre geçmek yerine direkt olarak 240 Hz bir monitöre geçmek istiyorum. Sizden dileğimse arkadaşlar sistemimin 1080P'de 240 Hz kaldırıp kaldıramayacağını kaldıramayacaksa ki bana sorarsanız 1080P'de 240 FPS'in altına düşmeler yaşayabilirim belli başlı maplerde kaldıramazsa da sadece CPU'mu değiştirerek (şu an aklımda i7 8700K var, bunun için anakartı da değiştirmem gerektiğini biliyorum.)
240 Hz değerlerinde sadece 1080P ve shader detayı açık bir şekilde CS:GO'yu oynayabilir miyim?
Aynı zamanda da ekran kartım gördüğünüz üzere Nvidia G-SYNC'li 240 Hz monitör bulmak zor birkaç adette monitör önerisi yaparsanız çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonel değilsen saçmalığın alasıdır. 240Hz ne yapıcaksın sanki para kazanıyorsun oyundan. 144Hz ile bile rakiplerinin önüne rahatça geçebilirsin ama param bol diyorsan al gitsin...

Merhaba. Öncelikle aklındaki bir kaç kavram karmaşasını düzeltmek isterim. Monitörde darboğaz/kaldırma diye bir şey yoktur. Monitöre görüntü girişini takarsın, sana görüntüyü verir. Yani 240Hz kaldırmak diye bir şey söylemek yanlış olur. Şimdi gelelim tavsiyeye;

GTX1070 alıp sadece CS:GO oynamak saçma olur. Kaldı ki aynı ekran kartına sahibim, 1000 saatten sonra sıkıyor oyun. Ayrıca işlemci tabanlı bir oyun CS:GO. İleride çıkacak yeni nesil oyunlarda da aşağı yukarı FPS'in 100'ü geçmeyecek eğer aynı GPU ile devam edersen. 240Hz çok fazla bir tazeleme hızı. 240 FPS ise her oyunda kolay kolay alınan bir FPS değeri değil. CSGO'da alırsın ancak sistemi bir oyun üzerine kurma devri çoktan geçti. O yüzden 144 Hz bir monitör alman daha mantıklı bir seçim olur. I7 8700K ile hangi haritalarda ne kadar FPS aldığına internetteki benchmark videolarından bakabilirsin. GSYNC teknolojisine sahip bir monitör istiyorsan kesenin ağzını biraz daha açman gerekecek. Ama lazım mı? Bence değil. GSYNC'ye sahip olmayan bir monitör de alsan farkı pek hissetmeyeceksin. Merak etme. Monitör önerisine gelirsek bütçe belirtmelisin. Daha iyi yardımcı oluruz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı