GTX 1070 için Asus VG248QE alınır mı?

• Konuyu başlatan peeq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.385

peeq

Kilopat
Beyler GTX 1070 için monitör alacağım. 2K ve G-sync monitörlere param yetmiyor. Bütçem 1.000-1.300 TL aralığında. Son olarak alt ekteki monitörde karar kıldım, alınabilir en iyisi bu geldi gözüme. Sizce başka bir markaya yönelmeli miyim? Ayrıca oyunları 2K'da oynamak gibi bir derdim yok 1080p ve 144 Hz olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
O monitörü araştırdım fakat çoğu kişi önermiyor ve yetersiz buluyor. :(

Bahsettiğiniz monitörü kullanıyorum ve sorularınız var ise yanıtlarım.

Arkadaşın yazdığı "GamePower" markalı monitörü önermiyorum.

Bahsettiğim ASUS monitörü GTX 1070 için rahatlıkla kullanabilirmiyim bana 1080p ve 144 hz yeterli olacaktır. Önerin varsa sevinirim.

O monitörü araştırdım fakat çoğu kişi önermiyor ve yetersiz buluyor. :(

Bahsettiğiniz monitörü kullanıyorum ve sorularınız var ise yanıtlarım.

Arkadaşın yazdığı "GamePower" markalı monitörü önermiyorum.

Bahsettiğim ASUS monitörü GTX 1070 için rahatlıkla kullanabilirmiyim bana 1080p ve 144 hz yeterli olacaktır. Önerin varsa sevinirim.

GTX 1070 1080p'de AAA oyunlarda bile 144 FPS'ye ulaşabilecek kart. Ben 1060 ile sıkıntısız kullanıyorum. 1070 ile sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Samsung c24fg73 aldım ve inan GSYNC'i şu ana kadar hiç aramadım ve renkleri çok iyi kesinlikle değer. Be nde 1070 ile kullanıyorum asla pişman olmazsın net.

Araya giriyorum fakat sormak istedim. @ekoko54 G-Sync olmadığı zaman görüntüde kırılmalar olmuyor mu? Mesela FreeSync monitörde Nvidia kart kullananlar da var. Kırılma sorunu olmuyor mu? Ben GTX 1050 ile Samsung SF350 kullanıyor iken görüntüdeki kırılmaları fark edebiliyordum. Bu olay Nvidia Ekran Kartı ile G-Sync olmayan her monitörde oluyor mu yoksa monitörden monitöre farklılık gösteriyor mu? Benim bildiğim G-Sync veya FreeSync olmayan her monitörde bu kırılma sorunu oluyor. Yanlış mıyım? Düzeltirseniz sevinirim.

Araya giriyorum fakat sormak istedim. @ekoko54 G-Sync olmadığı zaman görüntüde kırılmalar olmuyor mu? Mesela FreeSync monitörde Nvidia kart kullananlar da var. Kırılma sorunu olmuyor mu? Ben GTX 1050 ile Samsung SF350 kullanıyor iken görüntüdeki kırılmaları fark edebiliyordum. Bu olay Nvidia Ekran Kartı ile G-Sync olmayan her monitörde oluyor mu yoksa monitörden monitöre farklılık gösteriyor mu? Benim bildiğim G-Sync veya FreeSync olmayan her monitörde bu kırılma sorunu oluyor. Yanlış mıyım? Düzeltirseniz sevinirim.
Valla ben Point Blank'ta 61 FPS'ye çıksam yırtılma olurdu eski laptobumda ama şimdi 144 Hz'de 250 FPS alsam bile en ufak yırtılma olmuyor.

Aynen öyle 144 hz bir monitörde yok 60 hz bir monitörde daha çok göze çarpar bakın aldatmak için değil net söylüyorum güçlü bir kart varsa hissedilmiyor gsync biraz boş gibi ben 1070 ile çok keyif alıyorum çoğu oyun 100 fps ve üzerinde renklerle çok iyi c24fg73 ile
Daha öncede dell s2417dg kullandım gysnc vardı bunda yok ben hiç aramadım yani gsyn i

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı