GTX 1070 İçin Sistem ve Monitör Önerisi

Rakuyy

Hectopat
Yer
istanbul
Hepsiburada'dan indirimli alabiliyorum bu monitörü (Asus PG248Q) fakat bu ekran kartıyla monitör nasıl bir ikili olur, fikrinizi alabilir miyim ?
GTX 1070 için işlemci+anakart+RAM önerir misiniz ?

2A9DD646-2386-4055-8806-DD1CE28FA168.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtin. Ayrıca Ryzen önereceğim uygun mu? Son olarak attığınız monitör 1070 ile olur. Hatta 1080P'de yüksek FPS'lere çıkabileceğiniz için o GPU ile, gayet güzel olur. Tabii eğer 1080P istiyorsanız.
Not: Sonradan farkettim Asus'un turbo modelinin soğutması çok iyi değil. Daha iyi modellere yönelmeni tavsiye ederim.

Dual olanı ve strix olanı var kampanya dahilinde fakat bütçemi aşıyor öyle ahım şahım bir fark yaratır mı ? Amd cephesi daha iyi olur işlemci,anakart,ram için bütçem 2500 tl.

Dual olanı ve strix olanı var kampanya dahilinde fakat bütçemi aşıyor öyle ahım şahım bir fark yaratır mı ?
Referans tasarımları ben önermiyorum. Soğutmaları kötü oluyor. Yani tavsiye etmem. Kampanya dahilinde almana gerek var mı? Tüm sistem bütçen 7500 TL ise ona göre monitör dahil bir sistem toplamak daha yararlı olur. GPU'yu almadın daha değil mi?

Referans tasarımları ben önermiyorum. Soğutmaları kötü oluyor. Yani tavsiye etmem. Kampanya dahilinde almana gerek var mı? Tüm sistem bütçen 7500 TL ise ona göre monitör dahil bir sistem toplamak daha yararlı olur. GPU'yu almadın daha değil mi?
hiçbirşey almadım ,sizde bir sistem toplarmısınız ? Dosya ekine koyduğum şekildemi almamı önerirsiniz ?

Dosya Ekleri

• 90D72C29-4487-4E43-A11B-29FDAAB4BE8D.png
    90D72C29-4487-4E43-A11B-29FDAAB4BE8D.png
    64 KB · Görüntüleme: 88
Şimdi, öğrenmem gereken 1-2 şey var söyler misin?
1. Toplam bütçe kaç? 7500TL'ye kasayı, güç kaynağını, HDD&SSD'yi dahil etmemişsin çünkü.
2. Bütün parçaları 1 mağazadan mı alacaksın?
3. Sistemi kendin mi toplayacaksın?
4. Sistemin amacı ne? Galiba oyun :)
5. Monitörde yüksek hertzli bir monitör tercih etmişsin. Monitörde istediklerin neler?
Sırayla cevaplarsan sevinirim.

Şimdi, öğrenmem gereken 1-2 şey var söyler misin?
1. Toplam bütçe kaç? 7500TL'ye kasayı, güç kaynağını, HDD&SSD'yi dahil etmemişsin çünkü.
2. Bütün parçaları 1 mağazadan mı alacaksın?
3. Sistemi kendin mi toplayacaksın?
4. Sistemin amacı ne? Galiba oyun :)
5. Monitörde yüksek hertzli bir monitör tercih etmişsin. Monitörde istediklerin neler?
Sırayla cevaplarsan sevinirim.
1. hdd,ssd mevcut güç kaynağım aerecool kcas 600w 80+bronze geriye kalan parçalar için bütçem 7500 tl
2.parçaları indirim kovalayıp alıcam mağaza farketmeksizin
3.evet kendim toplıycam.
4.sistemin amacı oyun
5.144hz 1ms 1080p kararlı,stabil ve akıcı olması
6.her fps benim için önemli 3200mhz ram olmasını istiyorum bunu destekleyecek anakart ve işlemci ryzenlerde mhz farkediyor sanırım.
ilginiz için teşekkür ederim
Monitör çok pahalı. Size tavsiyem 1000₺ daha az verip 144hz monitör almanız. Gsync kullanmasanız da olur. Ayrıca o monitör fiyatına 240hz monitörler var (hatta 1900₺ 'ye bile var) ama çoğu kişi 240hz 'e abartı diyor.
link paylaşırmısınız monitör için

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı