Referans tasarımları ben önermiyorum. Soğutmaları kötü oluyor. Yani tavsiye etmem. Kampanya dahilinde almana gerek var mı? Tüm sistem bütçen 7500 TL ise ona göre monitör dahil bir sistem toplamak daha yararlı olur. GPU'yu almadın daha değil mi?Dual olanı ve strix olanı var kampanya dahilinde fakat bütçemi aşıyor öyle ahım şahım bir fark yaratır mı ?
hiçbirşey almadım ,sizde bir sistem toplarmısınız ? Dosya ekine koyduğum şekildemi almamı önerirsiniz ?Referans tasarımları ben önermiyorum. Soğutmaları kötü oluyor. Yani tavsiye etmem. Kampanya dahilinde almana gerek var mı? Tüm sistem bütçen 7500 TL ise ona göre monitör dahil bir sistem toplamak daha yararlı olur. GPU'yu almadın daha değil mi?
1. hdd,ssd mevcut güç kaynağım aerecool kcas 600w 80+bronze geriye kalan parçalar için bütçem 7500 tlŞimdi, öğrenmem gereken 1-2 şey var söyler misin?
1. Toplam bütçe kaç? 7500TL'ye kasayı, güç kaynağını, HDD&SSD'yi dahil etmemişsin çünkü.
2. Bütün parçaları 1 mağazadan mı alacaksın?
3. Sistemi kendin mi toplayacaksın?
4. Sistemin amacı ne? Galiba oyun
5. Monitörde yüksek hertzli bir monitör tercih etmişsin. Monitörde istediklerin neler?
Sırayla cevaplarsan sevinirim.
link paylaşırmısınız monitör içinMonitör çok pahalı. Size tavsiyem 1000₺ daha az verip 144hz monitör almanız. Gsync kullanmasanız da olur. Ayrıca o monitör fiyatına 240hz monitörler var (hatta 1900₺ 'ye bile var) ama çoğu kişi 240hz 'e abartı diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.