GTX 1070 ile i5 7600K vs GTX 1080

Bana önerir misiniz ? meşgul iseniz boşverin monitör,ekran kartı önerir misiniz gerçekten çok teşekkür ederim forumda kaç gündür yardım istiyorum tatmin oldum şuan da :D 4k Monitör yeterli gelecek midir ?

LG, Dünya'nın en büyük ve kaliteli panel üreticisidir. IPS panele sahip Asus ve Dell monitörlerin %98'i LG panel kullanıyor.

Monitör konusunda bana güven, tüm forum güveniyor, kendimi ispatladım.

FPS düştükçe işlemciye binen yük azalır, yani düşük çözünürlükte ekran kartı daha fazla FPS verirken işlemciye de daha fazla yük biner. Mesela ekran kartı 120 FPS verebilecek durumdadır ama işlemci 100 FPS'de tıkanır ve 100 FPS'den fazla alamazsın. Buna darboğaz denir, darboğaz olduğu sırada takılma donma gibi abuk sabuk insanı kanser edecek sorunlar meydana gelir... Gönlük rahat olsun, eğer 4K monitör kullanırsan o işlemciye GTX 1080 bile gider.

Nvidia deyince Gigabyte, Asus ve Galax bana çok daha sıcak geliyor. Ancak hiç takma kafana, sen değil bütçen karar versin. Ekran kartını kasaya takacaksın ve unutacaksın...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı