GTX 1070 ile i5 7600K vs GTX 1080

Şuan ki ekran kartımda ASUS ama en yüksek FPS değeri olanı istiyorum çok farkları yok ama yinede alınacaksa en iyisi alınsın.

Arkadaşlar MSI Z97 GAMING 5 i5 7600k ile uyumlu değil mi ?

Çok özür dilerim eğer işlemci dar boğaz yapacak ise işlemci değiştirmek istedim ama galiba yeni nesil işlemciler ana kartıma uyumlu değil onun için yeni ana kart mı almam gerek ? Bütçem çok fazla değil 3000 küsür bir bütçem var. Eğer gerçekten gerekiyorsa bana işlemci, GTX 1080 ve anakart önerir misiniz ? Çok teşekkür ederim.

Yeni anakart ve işlemci ile beraber bellekte değişmeli. Çünkü yeni anakartlar DDR4 bellek uyumlu. Yapacağın en mantıklı hareket, ikinci el Core i7 4770, 4770K, 4790 ya da 4790K almak. GTX 1070 neyine yetmiyor!

GTX 1070 çok güzel kart ama Witcher 3 oyununu ultra ayarlarda 60 FPS üstü oynamak istiyorum ve ileri gelecekte ki oyunları yüksek ayarlarda oynamak istediğimden yok eğer 1070 yeterli olacak ise önerilere açığım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı