GTX 1070 kaldıracak AMD işlemci var mı ?

Gülmedim gülümsedim. 6700hq baya iyi bir işlemci. Ayrıca hangi 1070'i besliyor, ne gibi şartlarda bu ayrı bir tartışma konusu. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Ben şahsına gülmedim. Aslında gülmedim de. Ayrıca bilmiyor olabilirsiniz bu ayıp bişiy değil. Yok öyle demek istemedim falanlara gerek yok. Burası dijital bir ortam. Bilmiyorsanız 5-10 saniyede öğrenebilirsiniz. Zaten benim de burda olma nedenlerimden biri de bilmediğim içindir. Teknolojiyi takip etmeyi seviyorum. Bilmediğimi soruyorum, emin olduğum şeyde yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani bunda gocunacak bişiy yok.
Yok öyle demek istemedim diye anlaşılacak ne yazdım diye bakıyorum vallahi ben öyle bir şey bulamadım.Sırf kendinizi haklı çıkaracaksınız diye bu tür oyunlara başvurmayın gözünüzü sevim.

Bu düzeltme
Yok öyle demek istemedim diye anlaşılacak ne yazdım diye bakıyorum vallahi ben öyle bir şey bulamadım.Sırf kendinizi haklı çıkaracaksınız diye bu tür oyunlara başvurmayın gözünüzü sevim.
Mesaj düzenleme işini ben yapamıyorum PC'den mi bağlanıyorsunuz?

Bu düzeltme
Mesaj düzenleme işini ben yapamıyorum PC'den mi bağlanıyorsunuz?
iOS'da olmuyor galiba.

Dosya Ekleri

• IMG_0742.PNG
    IMG_0742.PNG
    116,2 KB · Görüntüleme: 182
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı