GTX 1070 Marka Önerisi

Asus Rog Strix al derim, bende OC Versiyonu var arkadaşımda MSI Seahawk 1070 var Seahawkdan daha iyi performans sağlıyor diyebilirim tabii bu daha 15-20 fps değil tabii ki 1-2 fps ve sıcaklık değerleri ve desibel farkı. Bu birazda senin hangisinin tipine beğendiğine, hangi firmaya yakın kaldığına bağlı.

@M. Samet
Saygılı olma konusunda haklısınız. Yine de, elde bulunan bilgi ve tecrübenin, mesaj sayısıyla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Bence arkadaş mesaj sayısını şu yüzden belirtmiş; Laf söylediği kişinin bini aşkın mesajı ve yardımı ve beğenisi var fakat onun mesaj sayısı 79 onun kadar yardım edip doğru bulunmadığı halde ona tabiri caizse çamur atıyor. Bu yüzden belirtmiş "bence".

Asus Rog Strix al derim, bende OC Versiyonu var arkadaşımda MSI Seahawk 1070 var Seahawkdan daha iyi performans sağlıyor diyebilirim tabii bu daha 15-20 fps değil tabii ki 1-2 fps ve sıcaklık değerleri ve desibel farkı. Bu birazda senin hangisinin tipine beğendiğine, hangi firmaya yakın kaldığına bağlı.

Bence arkadaş mesaj sayısını şu yüzden belirtmiş; Laf söylediği kişinin bini aşkın mesajı ve yardımı ve beğenisi var fakat onun mesaj sayısı 79 onun kadar yardım edip doğru bulunmadığı halde ona tabiri caizse çamur atıyor. Bu yüzden belirtmiş "bence".
Paradan yana sıkıntım yok ama asus rog strix almayı düşünüyorum yada msı seagawk iyi midir sizce soğutması ve görünüşü benim için çok önemli

Paradan yana sıkıntım yok ama asus rog strix almayı düşünüyorum yada msı seagawk iyi midir sizce soğutması ve görünüşü benim için çok önemli
Görünüş kişiden kişiye seğişir, ben Rog Strixin görünüşünü ve soğutma sistemini beğendim, onu aldım. Bu işe sen Youtube'dan unbox videoları izleyerek karar ver. Zaten aralarında pek bir fark yok dostum. MSI alacaksan paradan sıkıntı yoksa Seahawk X almanı öneririm. ASUS alacaksan, Rog Strix OC Edition almanı öneririm. Burada karar sana kalmış.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı