GTX 1070 Marka Ve Model Önerisi

İkinci el satış mı yapıyoruz :)
Elbette var.

Hatta istersen 100 TL daha ucuza bunu al. Boyutuna bakma, incelemelerde gayet beğenildi. Performansı neredeyse aynı. Soğutması da iyi:
MSI GeForce GTX1070 Aero ITX OC 8GB 256Bit

ITX kasada kullanılmayacaksa tek fanlı alınmasını önermem teknobiyotikte satılan GALAX en alınabilir duruyor. Yok ben illa MSI alacağım diyorsanız bari daha ucuz alttan alınsın.

Msı Gtx 1070 Gamıng X 8g 256bit Gddr5x (dx12) Pcı-e 3.0 Dp Hdmı D - n11.com

2300-2500 TL vereceğime 2100 TL Galax veririm daha iyi. MSI veya Asus alınca 20 FPS daha mı iyi? 50 derece daha mı serin? Asus'un 3 fanı olduysa ne olmuş? Mükemmel bir performans artışı yapar bu değil mi?
★ Galax GeForce GTX1070 EX 8GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (70NSH6DHM9AX) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

Dostum elbette performanslar birbirine yakın olur. Asus aldı diye 50 derece daha serin olacağını demedim zaten. Galax markası bizim ülkemizde pek kullanılmıyor o yüzden fikrim yok. Nedir bu Galax sevdası anlamış değilim. :) Galax, Asus kadar bilindik bir marka değil bunu biliyorsundur zaten. Asus'un biraz daha pahalı olmasının sebebi de kendisini kanıtlamış oturmuş bir kalitesi olmasıdır.

Asus'un biraz daha pahalı olmasının sebebi de kendisini kanıtlamış oturmuş bir kalitesi olmasıdır.
İşte onlarda bu bahane ile GTX 1070 gibi bir ekran kartını 2900 TL gibi bir fiyata satacak cesareti buluyorlar. Galax'ın ülkemizde pek bilinmemesi, kendisini kanıtlamadığı anlamına gelmez. Galax sadece ülkemizde bilinmiyor. Oysa HOF dediğin an adam senin hangi markadan bahsettiğini anlar zaten. Sevda diyorsun da, sevda ile alakası yok. Fiyatı daha ucuz, o nedenle bunu öneriyoruz.

İşte onlarda bu bahane ile GTX 1070 gibi bir ekran kartını 2900 TL gibi bir fiyata satacak cesareti buluyorlar. Galax'ın ülkemizde pek bilinmemesi, kendisini kanıtlamadığı anlamına gelmez. Galax sadece ülkemizde bilinmiyor. Oysa HOF dediğin an adam senin hangi markadan bahsettiğini anlar zaten. Sevda diyorsun da, sevda ile alakası yok. Fiyatı daha ucuz, o nedenle bunu öneriyoruz.

Dostum öner ben sana önerme demedim zaten.Asus Rog Strix'in diğer modellere göre biraz daha iyi olduğunu biliyorsundur. Haliyle diğer modellere göre biraz daha pahalı oluyor. Çok fark var mı? Yok. İsteyen istediğini alır. Sen Galax önerirsin ben Asus öneririm. Kararı arkadaş verecek.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı