GTX 1070 mi, GTX 1060 mı?

baskanharun

Hectopat
Merhaba arkadaslar ben yakin zamanda bir sistem toplicam abim bilgisiyar muhendisi ve bana bir sistem topladi onu alcaz ama bi turlu ekran kartina karar veremedim. İlk GTX 1070 alcaktim ama ciktığında 2000 TL olduğu icin benim bütçemde 4000 TL oldugu icin GTX 1060 beklemek istedim ama hala karar veremedim. PC aldığımda 2-3 sene acaba bu oyunu kaldirir mi? Sikintinsi cekmek istemiyorum. Oynayacam oyunlar FİFA 17, GTA 5, CS:GO, battefield 1. 1070 gore daha ucuz oldugu icin gonlum 1060 yana ama bu oyunlarda sikinti cekmek istemiyorum sizce hangisini almaliyim? NOT monitor olarak 1080p alcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1070 alıcak bütçeniz varsa kesinlikle onu alın. DSR yapıp daha yüksek çözünürlükle oynayabilirsiniz.
Eğer 1080p monitörse GTX 1070 almayın, çünkü DSR sağlıklı değil. Bazen çok saçma görüntüler çıkarabiliyor veya monitörün çözünürlüğü ile DSR karışabiliyor pürüz çıkabiliyor. Eğer 4000 Tl'ye monitör dahil değilse ve monitöre 1000 Tl bütçeniz ayrı olarak varsa 1070'li sistem toplanıp 2K monitör alınabilir. Ama dahilse ve monitöre o kadar para veremezseniz ki olağan bir şey üzmeyin canınızı 1060'lı sistem toplanabilir ki sizi uzun süre 1080p'de götürecektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı