GTX 1070 Minecraft Açmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de öyle şeyler soruyorum ama cevap yok ki. Bir sürü açılmama durumu var 21096 tane. Launcher açılmaz, crash verir, daha 120937 tane.

Zaten wolfteam yazısını görünce konunun troll olduğu anlaşılıyor. Arkadaş ban yedi herhalde cevap veremedi.

Paran yoksa almayacaksın. Sen şimdi bir dönerci açsan ben gelip oradan sürekli beleşe döner yesem. Senin hakkına girmiş olmuyor muyum? Hak yemeyin.

Muhtemelen yazım yanlışlarından ceza aldı. O yüzden yazamıyor.

Paran yoksa almayacaksın. Sen şimdi bir dönerci açsan ben gelip oradan sürekli beleşe döner yesem. Senin hakkına girmiş olmuyor muyum? Hak yemeyin.
Tamam da "Benim" dönercimden alırsan hakkıma girersin, oradan yiyenlerin hakkına girmezsin. Yani burada Notch (Markus Person) hakkına girerim en fazla. Ayrıca adam oyun oynamak istiyor n'apsın ? Herkesin parası yok. Parası olana yardım, olmayana yardım yok diye bir şey yok. Ha adam Premium hesap alan birinin adını kullanırsa skin olsun diye, o zaman o hak olur o doğru.

GT 9400 Sistem kaç TL eder?

Dün açtığı bir sistem toplama'ya yönelik bir konu açılmış muhtemelen gerçek dışı bir konu kapansın bence. Ne olursa olsun zaten böyle bir şeyin imkanı yoktur!

Premium diye bir şey yok dostum. Korsan oyun ve Orijinal oyun var. Bu premium lafını da oyunu korsan kullananlar uydurmuş. Hak herhangi bir insan fark etmez. Kime yapıyorsan yemiş oluyorsun. Uzatmazsan sevinirim. Dediklerimi anlayacak olgunlukta olduğunu sanmıyorum. Forumda korsana destek vermek yasak. Konu kilitlenirse sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…