GTX 1070 monitör tavsiyesi

Marka değil de 2K 144Hz 1ms G-sync monitörden aşağısına bakmayın derim. Fakat bütçe çok olduğu için ileriye dönük olarak 4K bir monitör de tercih edilebilir. Marka konusunu arkadaşlara bırakıyorum.

Genel olarak PUBG tarzı FPS oyunları oynuyorum. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Bir sorum olacak. Acaba 60 Hz mi öneriyorsunuz daha üstü mü? Şuan kullandığım monitör LG W2486L 1080p ve 60 Hz değerlere sahip. Fakat ekran kartı tam performans sergileyemiyor.

Son düzenleme:
Önerebilirim güzel bir monitör ama site hakkında pek bilgim yok başka sitelere biraz daha para vererek daha güvenli bir şekilde alabilrsiniz.
Çok teşekkür ederim. Site konusunda daha önce alışverişim olmuştu gayet sağlam bir sitedir. Yeni önerileriniz yoksa bu monitörü sipariş etmeyi düşünüyorum teşekkür ederim herkese.

Çok teşekkür ederim. Site konusunda daha önce alışverişim olmuştu gayet sağlam bir sitedir. Yeni önerileriniz yoksa bu monitörü sipariş etmeyi düşünüyorum teşekkür ederim herkese.
Alabilrsiniz Samsung ürünlerinde hiçbir sorun çıkmaz.Bizim televizyonda internet bağlantısıyla ilgili bir sorun oluştu çağrı merkezini arayarak evimizde sorunumuzu çözdük ve hiçbir ücret ödemedik. Samsung almanızda öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı